Δείτε την αγνώριστη Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας στα γυρίσματα της νέας της ταινίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η ταινία με το όνομα “Maria” γυρίζεται αυτόν τον καιρό στο Παρίσι
13 Οκτωβρίου 2023 15:53
Δείτε την αγνώριστη Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας στα γυρίσματα της νέας της ταινίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες εικόνες από το Maria, τη νέα βιογραφική ταινία του Pablo Larrain των “Jackie“ και “Spencer“ με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie). Πρόκειται για μία ταινία που επικεντρώνεται στη ζωή της Μαρία Κάλλας (Maria Callas), όπου η Τζολί θα μεταμορφωθεί στην μεγάλη κυρία που άφησε εποχή.

Οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο X δείχνουν μια Αντζελίνα Τζολί εντελώς αγνώριστη, ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στο Παρίσι. "Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω την παραγωγή της “Maria”, η οποία ελπίζω να φέρει την αξιοσημείωτη ζωή και το έργο της Μαρίας Κάλλας στο κοινό σε όλο τον κόσμο, χάρη στο υπέροχο σενάριο του Steven Knight, το έργο ολόκληρου του καστ και του συνεργείου, και, ειδικά, τη λαμπρή δουλειά και την εξαιρετική προετοιμασία της Αντζελίνα" δήλωσε πρόσφατα ο σκηνοθέτης.

Εδώ να αναφέρουμε ότι το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Steven Knight, δημιουργός της σειράς Peaky Blinders. Το σενάριο της ταινίας θα βασίζεται σε αληθινές μαρτυρίες για τη ζωή της Κάλλας, και θα διηγηθεί διάφορες πτυχές της ταραχώδους, όμορφης αλλά και τραγικής ιστορίας της μεγαλύτερης ερμηνεύτριας που γνώρισε ποτέ η όπερα. Μάλιστα, η περιγραφή που δόθηκε αναφέρει ότι θα ξαναζωντανέψουν στη μεγάλη οθόνη οι τελευταίες της μέρες στο Παρίσι τη δεκαετία του '70.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο παρακάτω:

 

 

 

Ωστόσο, εκτός από το Παρίσι, τα γυρίσματα θα γίνουν και στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, η παραγωγή θα ταξιδέψει τις ερχόμενες εβδομάδες στη χώρα μας, καθώς και στη Βουδαπέστη και στο Μιλάνο. Έτσι μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο η Τζολί να ταξιδέψει και στην χώρα μας, καθώς μέρος των γυρισμάτων θα γίνουν στο παραλιακό χωριό Κατάκολο του νομού Ηλείας στα μέσα Οκτωβρίου.

Στο cast της ταινίας συμπεριλαμβάνεται η Valeria Golino (The Morning Show, Portrait of a Lady on Fire), που θα υποδυθεί την Υακίνθη (Τζάκι) αδερφή της Μαρίας Κάλλας. Επίσης θα συμμετέχουν οι: Pierfrancesco Favino (The Hummingbird), Alba Rohrwacher (La Chimera), Haluk Bilginer (Winter Sleep), και ο Kodi Smit-McPhee (The Power of the Dog).

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πότε θα παίξει το Maria στους κινηματογράφους.