Η Αντζελίνα Τζολί έφτασε στην Ελλάδα για τη νέα της ταινία – Δείτε βίντεο από τον Πύργο Ηλείας

Η ηθοποιός θα υποδυθεί την Μαρία Κάλλας
16 Οκτωβρίου 2023 13:17
Η Αντζελίνα Τζολί έφτασε στην Ελλάδα για τη νέα της ταινία – Δείτε βίντεο από τον Πύργο Ηλείας

Πριν από μερικές ημέρες είδαμε τις πρώτες εικόνες της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) ως Μαρία Κάλλας (Maria Callas), μιας και η πασίγνωστη ηθοποιός θα μεταμορφωθεί στην μεγάλη κυρία που άφησε εποχή, μέσα από τη νέα ταινία με τίτλο Maria. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο Παρίσι και τις τελευταίες ώρες η Τζολί, μαζί με την παραγωγή, βρέθηκαν στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Η Τζολί έφτασε στη χώρα μας πριν μερικά εικοσιτετράωρα, καθώς ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιείται στο χωριό Κατάκολο του νομού Ηλείας. Ωστόσο, η ηθοποιός βρέθηκε και στο θέατρο Απόλλων στον Πύργο Ηλείας και το τοπικό μέσο patrisnews δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες, αλλά και βίντεο από την άφιξη της Αντζελίνα Τζολί στην περιοχή.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι τα γυρίσματα στο Κατάκολο έχουν ήδη ξεκινήσει, αφού εκεί βρίσκεται και η θαλαμηγός, Christina O, του Αριστοτέλη Ωνάση, τον οποίο θα υποδυθεί ο Haluk Bilginer.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο παρακάτω:

Εδώ να αναφέρουμε ότι το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Steven Knight, δημιουργός της σειράς Peaky Blinders. Το σενάριο της ταινίας θα βασίζεται σε αληθινές μαρτυρίες για τη ζωή της Κάλλας, και θα διηγηθεί διάφορες πτυχές της ταραχώδους, όμορφης αλλά και τραγικής ιστορίας της μεγαλύτερης ερμηνεύτριας που γνώρισε ποτέ η όπερα. Μάλιστα, η περιγραφή που δόθηκε αναφέρει ότι θα ξαναζωντανέψουν στη μεγάλη οθόνη οι τελευταίες της μέρες στο Παρίσι τη δεκαετία του '70.

Εκτός από το Παρίσι και την Ελλάδα, τα γυρίσματα της ταινίας Maria θα πραγματοποιηθούν και στην Βουδαπέστη, αλλά και στο Μιλάνο.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα παίξει η ταινία “Maria” στους κινηματογράφους. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.