Shazam: O Zachary Levy κάνει tease τη στολή του

Η αποκάλυψη του νέου φιλμ της DC είναι κοντά
23 Μαΐου 2018 18:44
Shazam: O Zachary Levy κάνει tease τη στολή του

Επιτέλους δόθηκε στη δημοσιότητα μια επίσημη φωτογραφία με τον Zachary Levi, τον οποίο γνωρίσαμε ευρέως ως Chuck στην ομώνυμη σειρά του NBC, να φοράει το κοστούμι του Shazam στην ομώνυμη ταινία της DC. Στη φωτογραφία που ανήρτησε ο πρωταγωνιστής στον λογαριασμό του στο Instagram, ποζάρει ο ίδιος δίπλα σε μια διαφημιστική αφίσα που φαίνεται ξεκάθαρα ο γνωστός υπερήρωας του DCEU με την χαρακτηριστική κόκκινη στολή και τη λευκή μπέρτα.

 

This! This is what dreams are made of. Complete and total wish fulfillment, plus a beverage! ? All the squeees. #LicensingShowLasVegas #SHAZAMmovie #FirstLook? ?‍♂️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zachary Levi (@zacharylevi) στις

Ο τόνος του φιλμ που θα σκηνοθετήσει ο David F. Sandberg (Lights Out) θα είναι εντελώς διαφορετικός από ότι μας έχει συνηθίσει το κινηματογραφικό σύμπαν της DC μέχρι σήμερα, έχοντας μια έντονη πολύχρωμη αισθητική, που θα είναι ελαφρύτερη και πιο φιλική προς τις οικογένειες. Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν οι: Grace FultonFaithe HermanIan ChenJovan ArmandCooper AndrewsMarta Milans, και Ron Cephas Jones.

Το Shazam! αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2019.