Star Wars: Όλοι μιλούν για τη σεξουαλική προτίμηση του Lando Calrissian

Και ο Donald Glover του Solo: A Star Wars Story είπε τη γνώμη του
22 Μαΐου 2018 18:16
Star Wars: Όλοι μιλούν για τη σεξουαλική προτίμηση του Lando Calrissian

Μερικά από τα νέα βγήκαν μέσα από την αβάν πρεμιέρα του Solo: A Star Wars Story αφορούν τη σεξουαλική προτίμηση του Lando Calrissian, τον οποίο υποδύεται ο ταλαντούχος Donald Glover. Ο Jonathan Kasdan σεναριογράφος της ταινίας, ήταν ο πρώτος που έκανε την αποκάλυψη ότι έγραψε τον Lando ως πανσέξουαλ, σημαίνοντας ότι δεν έλκεται μόνο από γυναίκες και άντρες αλλά από κάθε μορφή ζωής στο γαλαξία. Αυτό προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στους fans του Star Wars και ο Glover, με τη σειρά του σε συνέντευξη του EW, μίλησε για το γεγονός αυτό:

Πως να μην είσαι πανσέξουαλ στο διάστημα; Υπάρχουν τόσα πράγματα με τα οποία μπορείς να έχεις σεξ. Δε νομίζω ότι αυτό ήταν παράξενο. Ναι τη πέφτει σε όλους. Θέλω να πω, ναι, σε οτιδήποτε. Απλά εμένα δε μου φάνηκε παράξενο επειδή νιώθω ότι αν ήσουν στο διάστημα θα ήταν κάπως "οι πόρτες είναι ανοιχτές". Δεν είναι μόνο αγόρια ή κορίτσια. Όχι είναι το οτιδήποτε. Αυτό το πράγμα ήταν κυριολεκτικά μια άμορφη μάζα. Είσαι άνδρας ή γυναίκα; Δηλαδή, ποιος νοιάζεται; Πέρνα καλά εκεί έξω. 

Η απάντηση του ήταν περισσότερο χιουμοριστική για να χαλαρώσει και η συνέντευξη. Το ότι η γοητευτικότητα ήταν ένα από τα ατού του χαρακτήρα από τότε που τον υποδύθηκε ο Billy Dee Williams στο Empire Strikes Back είναι δεδομένο, όμως στην επερχόμενη ταινία υπάρχει χώρος για να ξεδιπλωθεί περαιτέρω ο στυλάτος smuggler και η ρευστή του σεξουαλικότητα. Τουλάχιστον, ο Kasdan θα ήθελε έναν πιο ξεκάθαρο LGBT χαρακτήρα στην ταινία και πιστεύει πως έχει έρθει η ώρα για το σύμπαν να εισάγει τέτοιους χαρακτήρες. 

Το Solo: A Star Wars Story αναμένεται στους κινηματογράφους στις 24 Μαΐου.