Ο Jung Byung-Gil θα σκηνοθετήσει το δυστοπικό ‘Afterburn’

Ο Gerard Butler υπέγραψε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο
21 Φεβρουαρίου 2018 06:30
Ο Jung Byung-Gil θα σκηνοθετήσει το δυστοπικό ‘Afterburn’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι οι Original Film, G-BASE και η Endurance Media επιστράτευσαν για την σκηνοθεσία του Afterburn, τον Jung Byung-gil (The Villainess, Confession of a Murder), με τον Gerard Butler (Olympus Has Fallen, The Phantom of the Opera, 300) να αναλαμβάνει την ερμηνεία του κεντρικού ήρωα της ταινίας.

Πρόκειται για μία φουτουριστικά δυστοπική περιπέτεια δράσης, η οποία θα βασιστεί στο ομώνυμο comic της Red 5. Πέντε χρόνια μετά από μία ηλιακή έκρηξη που καταστρέφει κάθε μορφή τεχνολογίας στην Ευρώπη, ένας κυνηγός θησαυρού (Butler) πηγαίνει στη Γαλλία για να ανακτήσει τη Mona Lisa. Σε συνεργασία με μία ισχυρογνώμων ειδήμονα όπλων με την δική της 'ατζέντα', οι δυο τους αναζητούν τον περίφημο πίνακα ζωγραφικής, συναντώντας απροσδόκητους εχθρούς στην πορεία. Ο χαρακτήρας του Butler ψάχνει μεταξύ άλλων  για κάθε χρήσιμο στοιχείο που θα τον οδηγήσει σε ιστορικά αντικείμενα αμύθητης αξίας όπως: τα κοσμήματα του Στέμματος της Αγγλίας, το Αστέρι της Ινδίας (το πιο μεγάλο ζαφείρι του κόσμου) ή τους Αυτοκρατορικούς Θησαυρούς της Κίνας.

Τα γυρίσματα του εν λόγω κινηματογραφικού project αναμένεται να ξεκινήσουν τέλη καλοκαιριού. Το σενάριο θα επιμεληθεί ο Matt Johnson (Into The Blue).

Πίσω από την παραγωγή του Afterburn θα βρίσκονται οι Neal Moritz, Toby Jaffe, Lewis Taewan Kim, Alan Siegel, Butler, και ο Steve Richards. Οι Steve Barnett και James Tomlinson θα επωμιστούν καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.