Greenland 2: Ο Gerard Butler επιστρέφει σε post-apocalyptic σκηνικά

To sequel είναι γεγονός - Η πιο ακριβή εξαγορά στο Φεστιβάλ Καννών 2021
07 Ιουλίου 2021 08:29
Greenland 2: Ο Gerard Butler επιστρέφει σε post-apocalyptic σκηνικά

Το Φεστιβάλ Καννών 2021 ξεκίνησε και φωτιά στην ψηφιακή του αγορά έβαλε η STX Films που δαπάνησε το μεγαλύτερο ποσό εξαγοράς ταινίας για φέτος, καθώς πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα διανομής για το sequel του Greenland. Πρόκειται για τη συνέχεια της μετα-αποκαλυπτικής ταινίας με πρωταγωνιστές τον Gerard Butler και την Morena Baccarin. 

Συνολικά ακούγεται πως η STX έδωσε γύρω στα $75 εκατομμύρια για να αποκτήσει το Greenland: Migration, όπως θα είναι ο επίσημος τίτλος του, την ώρα που το budget της ανέρχεται πάνω από τα $65 εκατομμύρια. 

Στο Greenland: Migration, ο Butler θα επιστρέψει στο ρόλο του John Garrity -το ίδιο και η Baccarin στο ρόλο της συζύγου του- ο οποίος με την οικογένειά του επέζησαν από τον ολοκληρωτικό αφανισμό όταν ένας διαστρικός κομήτης χτύπησε τη Γη. Τώρα θα πρέπει να φύγουν από το καταφύγιο της Γροιλανδίας και την ασφάλειά του και να ξεκινήσουν ένα επικίνδυνο ταξίδι σε μια αποδεκατισμένη και παγωμένη Ευρώπη για να βρουν το νέο τους σπίτι. 

Τη σκηνοθεσία του φιλμ ανέλαβε και πάλι ο Ric Roman Waugh και το σενάριο ο Chris Sparling, ενώ αυτή θα είναι η τρίτη συνεργασία του Butler με τον Roman Waugh, μετά το πρώτο "Greenland" και μετά το "Angel Has Fallen", εκεί όπου αναμένεται να γυρίσουν ξανά μαζί το Angel Has Fallen 4. 

Τέλος, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο πρώτο ή το δεύτερο τρίμηνο του 2022.