Crimes of the Future: Το πρώτο trailer για το, γυρισμένο στην Ελλάδα, θρίλερ του David Cronenberg είναι εδώ

Γυρίστηκε στην Ελλάδα και παίζουν οι Viggo Mortensen, Kristen Stewart και Lea Seydoux
14 Απριλίου 2022 14:47
Crimes of the Future: Το πρώτο trailer για το, γυρισμένο στην Ελλάδα, θρίλερ του David Cronenberg είναι εδώ

O David Cronenberg (The Fly, Eastern Promises) επιστρέφει με τη νέα του ταινία "Crimes of the Future", την οποία αποκάλυψε πλήρως με ένα πρώτο trailer.

Η πρώτη ματιά στο θρίλερ αυτό είναι γεμάτη με παράξενα cyberpunk σκηνικά, εμπνευσμένα από την αρχιτεκτονική και τα σκίτσα του H.R. Giger (Alien), με την γνωστή "body horror" υπογραφή του Cronenberg, καθώς πραγματεύεται θέματα όπως η σύνδεση του ανθρώπου με τις μηχανές και τη μελλοντική μετάλλαξή του. 

Το sci-fi θρίλερ που γυρίστηκε εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, θα διαγωνιστεί επίσημα στο Φεστιβάλ Καννών 2022 όπου θα κάνει την πρεμιέρα του. Πρωταγωνιστούν οι  Viggo Mortensen, Léa Seydoux, και Kristen Stewart μαζί με τους Scott Speedman, Welket Bungué, και Don McKellar. Στο cast συμπεριλαμβάνονται και τρεις Έλληνες ηθοποιοί και συγκεκριμένα οι Γιώργος Πυρπασόπουλος, Γιώργος Καραμίχος και Ephie Kantza.

 Δείτε το trailer εδώ: 

Η επίσημη περιγραφή του Crimes of the Future αναφέρει: 

Την ώρα που το ανθρώπινο είδος προσαρμόζεται σε ένα συνθετικό περιβάλλον, το σώμα του υπόκειται σε νέες μεταμορφώσεις και μεταλλάξεις. Ο Saul Tenser (Mortensen), ένας πασίγνωστος permanence καλλιτέχνης, μαζί με την σύζυγό του Caprise (Seydoux), επιδεικνύει τη μεταμόρφωση των οργάνων του σε avant-garde παραστάσεις. Η Timlin (Stewart) μια ερευνήτρια του National Organ Registry, κυνηγά απεγνωσμένα τα ίχνη και τις κινήσεις του και τότε είναι που αποκαλύπτεται μια μυστηριώδης οργάνωση. Η αποστολή τους να χρησιμοποιήσουν την φήμη του Saul για να ρίξουν φως στην επόμενη φάση της ανθρώπινης εξέλιξης. 

Αφίσα και φωτογραφίες: 

Το Crimes of the Future θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2022, σύμφωνα με την Neon.