Το Greenland με τον Gerard Butler επιστρέφει με sequel ταινία

Με τον ίδιο σεναριογράφο και σκηνοθέτη
15 Ιουνίου 2021 09:03
Το Greenland με τον Gerard Butler επιστρέφει με sequel ταινία

Πέρυσι κυκλοφόρησε το Greenland με τον Gerard Butler και την Morena Baccarin από τον σκηνοθέτη Ric Roman Waugh και όπως όλα δείχνουν, το sequel βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Μάλιστα, όπως μάθαμε από το Collider, και οι δύο ηθοποιοί θα επιστρέψουν στους ρόλους τους, μαζί με τον Waugh στα σκηνοθετικά του καθήκοντα. Εκτός από αυτά, όμως και ο Chris Sparling που είχε γράψει την πρώτη ταινία, επιστρέφει και αυτός για να βάλει την υπογραφή του στο sequel.

Η πλοκή του Greenland είχε ως εξής: ένας μετεωρίτης απειλεί την Γη μόνο που η κυβέρνηση δεν το αντιμετωπίζει με την κατάλληλη σοβαρότητα. Οι καταστροφικές συνέπειές του δεν αργούν να εμφανιστούν και ο Butler, ο οποίος υποδύεται τον John Garrity, μαζί με την οικογένειά του, θα πρέπει να σωθούν και να βρουν κάπου καταφύγιο.

Ο σκηνοθέτης σε μία συνέντευξή του δήλωσε:

Το Greenland μίλησε στην ανθρωπότητα στη μέση ενός παγκόσμιου καταστροφικού γεγονότος, επισημαίνοντας τί μπορεί να κάνει ο ένας στον άλλον, τόσο καλό, όσο και κακό, ειδικά όταν πρόκειται για τη ζωή ή το θάνατο του άλλου.

Η ειρωνεία είναι ότι κάναμε την πρώτη ταινία πριν την COVID-19 και είδαμε πολλές καταστάσεις να γίνονται πραγματικότητα. Ανυπομονώ πραγματικά για το επόμενο κεφάλαιο των Garritys.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταινία παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.