Extremely Wicked: Ο James Hetfield στον πρώτο του κινηματογραφικό ρόλο!

O τραγουδιστής των Metallica σε μια άλλου τύπου ερμηνεία
14 Φεβρουαρίου 2018 14:19
Extremely Wicked: Ο James Hetfield στον πρώτο του κινηματογραφικό ρόλο!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Variety, βγήκε η είδηση ότι ο τραγουδιστής των Metallica, James Hetfield επιστρατεύτηκε στο cast του βιογραφικού θρίλερ Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, όπου πρωταγωνιστεί ο Zac Efron (High School Musical) ως ο κατά συρροήν δολοφόνος Ted Bundy.

Έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα του φιλμ ενώ στο επιτελείο των ηθοποιών συμπεριλαμβάνονται και η Lily Collins που θα ενσαρκώσει την Elizabeth Kloepfer, την κοπέλα του διαβόητου αυτού εγκληματία, και η Angela Sarafyan (Westworld) που θα ερμηνεύσει την Joanna, την επιστήθια φίλη της Elizabeth η οποία και θα της κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τον άνθρωπο με τον οποίο διατηρεί σχέση.

Αυτή είναι και η πρώτη φωτογραφία από τον ρόλο του στην ταινία:

Ο Hetfield θα μας συστηθεί ως ο αστυνομικός Bob Hayward, ο οποίος σε μία περιπολία του στην Utah συνέλαβε τον Bundy το 1975 όταν τον σταμάτησε για έλεγχο στην άκρη του δρόμου και ανακάλυψε στο αυτοκίνητό του εργαλεία διάρρηξης, αλλά υποπτεύθηκε μαζί και άλλα χειρότερα. Πρόκειται για την πρώτη απόπειρα του Hetfield να εντρυφήσει στο πεδίο της υποκριτικής. Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι Ted Bundy εκτελέστηκε το 1989, αφού πρώτα είχε ομολογήσει ότι είχε διαπράξει από το 1974 έως το 1978 τριάντα ανθρωποκτονίες  σε επτά πολιτείες της Αμερικής. Ανάμεσα στις κατηγορίες που τον βάραιναν ήταν και αυτή του βιασμού και της ασέλγειας σε νεκρό.

Άλλοι που θα συμμετέχουν στην όλη δράση του έργου είναι και οι: Jim Parsons, Haley Joel Osment, John Malkovich, Kaya Scodelario, Jeffrey Donovan, Terry Kinney, και ο Dylan Baker.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται εν προκειμένω ο Joe Berlinger  ο οποίος επιμελήθηκε και την ταινία-ντοκιμαντέρ, Metallica: Some Kind of Monster, δηλώνοντας χαρακτηριστικά για τον Hetfield:

“Έχοντας περάσει εκατοντάδες ώρες πίσω από τις σκηνές με τον James και τους υπόλοιπους από τους Metallica, έχω βιώσει το χάρισμα και την ισχυρή παρουσία του από κοντά. Φαινόταν φυσικό να φέρει την ίδια δύναμη και τον μαγνητισμό σε έναν δραματικό ρόλο, οπότε όταν συμφώνησε με την ‘πάσα’ μου να είναι στην ταινία, ενθουσιάστηκα”.

Το σενάριο επεξεργάστηκε ο Michael Werwie που απέσπασε το βραβείο Nicholl Fellowship και έπαιξε και στο The Black List. Ως παραγωγοί του Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile θα παρέχουν την βοήθειά τους οι Nicholas Chartier και Ara Keshishian μέσω της Voltage Pictures και ο Michael Costigan μέσω της Cota Films.