The Loudest Voice trailer | Ο Russell Crowe μας συστήνεται ως ο Roger Ailes

Και αναλαμβάνει έναν ρόλο-πρόκληση στο βιογραφικό σόου του Showtime
10 Μαΐου 2019 20:31
The Loudest Voice trailer | Ο Russell Crowe μας συστήνεται ως ο Roger Ailes

Το Showtime έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενη μίνι σειρά-βιογραφικό δράμα The Loudest Voice που αντλεί υλικό από το bestseller μυθιστόρημα The Loudest Voice in the Room του συγγραφέα Gabriel Sherman.

Το project αυτό αφορά την αποθέωση και την κατιούσα πορεία του πρώην επικεφαλής του Fox News, Roger Ailes, με τον βραβευμένο από την Ακαδημία, Russell Crowe να υποδύεται την συγκεκριμένη προσωπικότητα εδώ. Για τις ανάγκες του ρόλου αυτού τον βλέπουμε να έχει μεταμορφωθεί σε άλλον άνθρωπο!

Το άτομο που ερμηνεύει ήταν μία από τις πιο γνωστές πολιτικές φυσιογνωμίες των Η.Π.Α. πριν αποσυρθεί από το Fox News εξαιτίας ενός πλήθους κατηγοριών περί σεξουαλικής παρενόχλησης που υπήρξαν εναντίον του, συμπεριλαμβανομένης και της αγωγής που κατέθεσε το 2016 και η παρουσιάστρια ειδήσεων του καναλιού, Gretchen Carlson (Naomi Watts). Ο Ailes απεβίωσε το 2017.

Το project απαρτίζεται συνολικά από επτά επεισόδια, και θα κάνει μία απόπειρα να αποδώσει «την σύγκρουση ανάμεσα στα μέσα και το πεδίο της πολιτικής», όπως τόνισε ειδικότερα ο πρόεδρος του δικτύου, David Nevins.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον η Sienna Miller ως η Elizabeth, η σύζυγος του Ailes, ο Seth MacFarlane ως ο Brian Lewis πρώην διευθυντής δημοσίων σχέσεων του Fox News, ενώ μεταξύ άλλων εμφανίζονται και οι: Simon McBurney, Annabelle Wallis, Aleksa Palladino, Judy Laterza, Josh Charles, Casey Close και ο Josh Stamberg.

Το The Loudest Voice έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στο Showtime στις 30 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: