Miss Virginia trailer | Μία μητέρα είναι διατεθειμένη να παλέψει σκληρά για το παιδί της

Για να του προσφέρει ένα πιο ελπιδοφόρο αύριο
02 Σεπτεμβρίου 2019 10:47
Miss Virginia trailer | Μία μητέρα είναι διατεθειμένη να παλέψει σκληρά για το παιδί της

Ήρθε στην δημοσιότητα επίσημο trailer για το επερχόμενο οικογενειακό δράμα Miss Virginia την σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε ο R.J. Daniel Hanna, με τον Erin O'Connor να υπογράφει το σενάριο, ενώ η βραβευμένη με Emmy, σταρ του Orange Is the New Black, Uzo Aduba ερμηνεύει κεντρικό ρόλο εδώ.

Η όλη πλοκή εμπνέεται από αληθινά γεγονότα, εστιάζοντας στην ‘Virginia’, μία σκληρά εργαζόμενη μητέρα η οποία μένει μαζί με τον έφηβο γιο της σε μία υποβαθμισμένη περιοχή της Washington με αυξημένη εγκληματικότητα, και κάνει τα πάντα προκειμένου να παράσχει στον γιο της πρόσβαση σε μία αξιοπρεπή εκπαίδευση και πιο ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης. Έτσι, η ηρωίδα θα αναλάβει δράση προκειμένου το παιδί της να πάψει να κυκλοφορεί στους επικίνδυνους δρόμους του σχολείου όπου πήγαινε μέχρι πρότινος. Θα απευθυνθεί σε ένα ιδιωτικό εκπαιδευτήριο αλλά μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στο ύψος των διδάκτρων αρχίζει με τις δικές της δυνάμεις μία πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην κινητοποίηση των ανθρώπων της κοινότητάς της να ανατρέψουν την ισχύουσα κατάσταση στην παιδεία και το επίπεδο ζωής στην γειτονιά τους. Ενεργοποιούνται λοιπόν, μαζικά για να εξασφαλίσουν ένα πιο ευοίωνο και αξιόλογο μέλλον για τις νεότερες γενιές, δεχόμενοι ωστόσο, επιθέσεις από αρκετούς οπαδούς του παλιού συστήματος, από διεφθαρμένους εκπροσώπους της εξουσίας μέχρι και άτομα της μαφίας, με την ‘Virginia’ να ανακαλύπτει ότι υπάρχουν ακόμη πολλά που είναι ικανή να καταφέρει.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Matthew Modine, Vanessa Williams, Adina Porter, Aunjanue Ellis, Amirah Vann, Samantha Sloyan, Nadji Jeter, και η Kimberly Hebert Gregory.

Το Miss Virginia αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 18 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: