Brian Banks | Στο πρώτο trailer αποκαλύπτεται η ιστορία ενός αξιόλογου Αμερικανού αμυντικού

Που δεν έπαψε να κυνηγάει το όνειρό του παρά τις αντιξοότητες που συνάντησε
25 Απριλίου 2019 18:16
Brian Banks | Στο πρώτο trailer αποκαλύπτεται η ιστορία ενός αξιόλογου Αμερικανού αμυντικού

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο βιογραφικό δράμα Brian Banks του Tom Shadyac το οποίο, σε σενάριο του Doug Atchison, πραγματεύεται την ζωή και την πορεία του εν λόγω διάσημου πρώην αθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Πρωταγωνιστικό ρόλο ανέλαβε εν προκειμένω ο Aldis Hodge ο οποίος μας συστήνεται ως ο παραπάνω αμυντικός παίκτης που όταν ήταν στο λύκειο κατηγορήθηκε άδικα για τον βιασμό μίας συμμαθήτριάς του, της Wanetta Gibson. Εξέτισε ποινή φυλάκισης έξι ετών ενώ ορίστηκαν σε αυτόν και πέντε επιπλέον  χρόνια αυστηρής επιτήρησης από τις αρχές, με την καταδίκη του αυτήν να σταματά το 2012, όταν δηλαδή επανεξετάστηκε με νέα δίκη η υπόθεσή του αφότου η κατήγορός του παραδέχτηκε ότι είχε επινοήσει το όλο περιστατικό.

Ύστερα από την αθώωσή του ο Banks προσπάθησε να κυνηγήσει και πάλι την καριέρα του ποδοσφαιριστή, παίζοντας στην United Football League (UFL) καλούμενος όμως να ξεπεράσει πολλά εμπόδια μέχρι τελικά να υπογράψει με την Atlanta Falcons.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Greg Kinnear, Melanie Liburd, Xosha Roquemore, Tiffany Dupont, Sherri Shepherd, Jose Miguel Vasquez και ο Morgan Freeman.

Το Brian Banks αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 9 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: