Η Emily Blunt θα παίξει με τον Dwayne Johnson στο 'Jungle Cruise'

Θα συμπρωταγωνιστήσουν στη νέα περιπέτεια της Disney
31 Ιανουαρίου 2018 15:16
Η Emily Blunt θα παίξει με τον Dwayne Johnson στο 'Jungle Cruise'

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Emily Blunt (The Girl on the Train, Sicario, Wild Target) υπέγραψε για την συμμετοχή της στην ανερχόμενη περιπέτεια της Disney με τίτλο Jungle Cruise, στο οποίο θα πλαισιώσει υποκριτικά και τον Dwayne Johnson.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Jaume Collet-Serra (The Shallows ,The Commuter, Non-Stop) ενώ το σενάριο των J.D. Payne και Patrick McKay (Star Trek Beyond) θα προσαρμόσει κατάλληλα ο Michael Green (Logan, Blade Runner 2049).

Οι θεατές θα παρακολουθήσουν ένα μαγευτικό και συναρπαστικό ταξίδι στα πέρατα του κόσμου, από τον Νείλο στην Αφρική μέχρι τον Αμαζόνιο στην  νότια Αμερική με βάση και τα franchise διάσημων ιστοριών του σύμπαντος της Disney. Να σημειωθεί ότι δεν έχουν γνωστοποιηθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για το όλο concept.

Πίσω από την παραγωγή του συγκεκριμένου project βρίσκεται ο Dwayne Johnson και η διευθύνων σύμβουλος της Seven Bucks Productions, Dany Garcia, ενώ ανάλογα καθήκοντα θα επωμιστούν και οι Beau Flynn, John Davis μαζί με τον John Fox.

Το στούντιο έχει προγραμματίσει την έναρξη των γυρισμάτων του Jungle Cruise για αυτήν την άνοιξη.