Οι Eddie Redmayne και Felicity Jones στο The Aeronauts

Μετά την «Θεωρία των Πάντων» θα τους δούμε ξανά μαζί
28 Νοεμβρίου 2017 14:59
Οι Eddie Redmayne και Felicity Jones στο The Aeronauts

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ, Eddie Redmayne (Fantastic Beasts and Where to Find Them) και η Felicity Jones (Rogue One: A Star Wars Story) ίσως συνεργαστούν για ακόμη μία φορά για την παραγωγή του Amazon Studios με τίτλο The Aeronauts.

Οι δύο πρωταγωνιστές του The Theory of Everything (2014) εάν συναντηθούν ξανά επαγγελματικά για τις ανάγκες του ανερχόμενου project, θα υποδυθούν και πάλι ένα κινηματογραφικό ζευγάρι, την χειρίστρια ενός αερόστατου, Amelia Wren και τον επιστήμονα James Glaisher, οι οποίοι υποτίθεται ότι το 1862 ξεκίνησαν ένα απίστευτο ταξίδι για να ανακαλύψουν τα μυστικά των αιθέρων κατορθώνοντας με το αερόστατό του να πετάξει ψηλότερα απ’ ό,τι είχε καταφέρει ποτέ κανείς. Συνέλεξαν σημαντικά ευρήματα, φτάνοντας σε στρώματα της ατμόσφαιράς όπου μέχρι πρότινος φάνταζε απίθανο να ανέλθει κάποιος, ενώ μπήκαν και σε επικίνδυνες περιπέτειες επιβίωσης.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το The Aeronauts πρόκειται να καθίσει ο Tom Harper (Peaky Blinders, War & Peace) ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jack Thorne (Wonder, How I Live Now).

Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκονται οι Todd Lieberman και David Hoberman της Mandeville Films. Τα γυρίσματα του The Aeronauts θα λάβουν χώρα στο Λονδίνο αρχές της άνοιξης του 2018.