Ο Andrew Kevin θα γράψει το σενάριο της διασκευής του Lone Wolf and Cub

Μετά το Seven θα επιμεληθεί την υπόθεση του διάσημου manga
18 Οκτωβρίου 2017 12:45
Ο Andrew Kevin θα γράψει το σενάριο της διασκευής του Lone Wolf and Cub

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, η Paramount Pictures πρόκειται να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη την ιαπωνική σειρά manga Lone Wolf and Cub ενώ έχει επιστρατεύσει ως σεναριογράφο του φιλμ τον Andrew Kevin ο οποίος είχε γράψει και τους διαλόγους για το Seven, το Sleepy Hollow καθώς και άλλες γνωστές ταινίες.

Το στούντιο εκτιμάει πως ο Andrew αποτελεί ένα πολύ δυνατό χαρτί στο χώρο του κινηματογράφου γεγονός που αποδεικνύεται από την επιτυχημένη πορεία του όσον αφορά τις δουλειές που έχει αναλάβει να επιμεληθεί. Οι Justin Lin (Fast & Furious, Star Trek Beyond) και Joshua Long θα βρίσκονται πίσω από την παραγωγή του όλου εγχειρήματος ενώ ο πρώτος πρόκειται να καθίσει και στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Το Lone Wolf and Cub το οποίο εκδόθηκε την δεκαετία του 1970 συνιστά μία περιπέτεια με samurai πολεμιστές, την οποία εμπνεύστηκε ο συγγραφέας Kazuo Koike και την εικονογράφησε ο καλλιτέχνης Goseki Kojima. Η εν λόγω σειρά manga κυκλοφόρησε για έξι χρόνια σε 28 τεύχη και 7000 σελίδες συνολικά. Βασικός της χαρακτήρας είναι ο Itto Ogami, ο δήμιος του δικτάτορα Shogun της Ιαπωνίας, ο οποίος επιζητάει να πάρει εκδίκηση για την δολοφονία της οικογένειάς του από την οποία γλίτωσε μονάχα το νεογέννητος παιδί του. Πατέρας και γιος αποδύονται σε έναν αμείλικτο αγώνα ώστε να αποδώσουν δικαιοσύνη τιμωρώντας τους θύτες, ενώ ο νεαρός Daigoro αναθρέφεται με τέτοιον τρόπο ώστε να γίνει ένας θανάσιμος εκτελεστής σαν τον γονιό του.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι το Lone Wolf and Cub είχε ξαναδιασκευαστεί σε έξι ταινίες όπου ο Tomisaburo Wakayama ερμήνευσε τον Itto Ogami, ενώ επιχειρήθηκε αρκετές φορές και η μεταφορά του στην τηλεόραση με πιο πρόσφατη αυτήν που διήρκησε από το 2002 έως το 2004.