Fast X: Ο "δύσκολος" Vin Diesel ήταν ο λόγος της αποχώρησης του Justin Lin

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ρίχνει φως στην ξαφνική φυγή του σκηνοθέτη
02 Μαΐου 2022 18:48
Fast X: Ο "δύσκολος" Vin Diesel ήταν ο λόγος της αποχώρησης του Justin Lin

Η ξαφνική αποχώρηση του Justin Lin από τη σκηνοθετική καρέκλα του "Fast X" είχε τελικά ένα βασικό αίτιο και αυτό είναι ο Vin Diesel. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NY Daily News ο Lin αποχώρησε από τη σκηνοθεσία του Fast & Furious 10 λόγω του "δύσκολου" Vin Diesel, για τον οποίο σέρνονται πολλά για τη συμπεριφορά του. Ένας βετεράνος παραγωγός που παραμένει ανώνυμος καταγγέλλει τα εξής: 

Δεν έχω ξαναδεί περίπτωση σαν και αυτή. Ο Lin αφήνει πίσω του μισθό $10 ή $20 εκατομμυρίων για τη σκηνοθεσία του. O Diesel ερχόταν αργοπορημένος στο πλατό. Δεν ήξερε τα λόγια του και ερχόταν εκτός φόρμας.

Ο Lin μάλιστα φαινόταν να μιλάει κάπως άβολα στο τελευταίο βίντεο που ανήρτησε ο Vin Diesel από το πλατό της ταινίας κυριολεκτικά 4 μέρες πριν ανακοινώσει ότι τα παρατάει. 

 

 

 

 

Εκτός του Vin Diesel θα συμμετέχουν και οι: Letty (Michelle Rodriguez), Mia Toretto (Jordana Brewster), Tej (Chris "Ludacris" Bridges), Roman (Tyrese Gibson), Ramsey (Nathalie Emmanuel), και Han (Sung Kang), ενώ θα επιστρέψει η Charlize Theron ως "Cipher" αλλά και ο Michael Rooker στο ρόλο του Buddy από το F9. Οι νέες προσθήκες του πολυπληθούς cast είναι ο Jason Momoa (Aquaman, Dune) στο ρόλο του κακού της ταινίας, η Brie Larson (Captain Marvel) και η Daniela Melchior (The Suicide Squad). 

Το μεγάλο διμερές φινάλε των Fast & Furious θα δοθεί χωρίς τον άλλο τεράστιο σταρ, Dwayne "The Rock" Johnson, ο οποίος εξέφρασε επανειλημμένα πως δε θα συμμετάσχει, παρά τα δημόσια παρακάλια του Vin Diesel εξαιτίας της κόντρας που είχαν μεταξύ τους. 

To Fast X θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ το Fast & Furious 11 είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο του 2024