Χωρίς σκηνοθέτη το “Fast X” – Αποχώρησε από την ταινία ο Justin Lin (ΦΩΤΟ)

Και εξηγεί -περίπου- το λόγο
27 Απριλίου 2022 11:04
Χωρίς σκηνοθέτη το “Fast X” – Αποχώρησε από την ταινία ο Justin Lin (ΦΩΤΟ)

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια νέα είδηση που αφορά το “Fast X”, λίγες ώρες μετά τις πρώτες εικόνες από το πλατό της ταινίας. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό, μέσα από τα social media του “The Fast Saga”, ότι ο σκηνοθέτης του φιλμ, Justin Lin, αποχωρεί από το project, ωστόσο θα παραμείνει ως παραγωγός.

Μάλιστα, ο ίδιος ανακοίνωσε αυτή την είδηση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα του franchise μέσα από ένα μεγάλο μήνυμα που ευχαριστεί το cast και όλους τους συντελεστές. Αξίζει να αναφερθεί, πως o Justin Lin έχει σκηνοθετήσει τα Fast & Furious, Fast 5, Fast & Furious 6 και F9: The Fast Saga και το Fast X θα ήταν ουσιαστικά η 5η ταινία του franchise που θα σκηνοθετούσε. Δυστυχώς, ούτε εκείνος, αλλά ούτε το στούντιο είπαν το λόγο για τον οποίο αποχωρεί.

Με την υποστήριξη της Universal Pictures, πήρα τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω ως σκηνοθέτης από το Fast X, αλλά θα παραμείνω ως παραγωγός. Πάνω από 10 χρόνια πέρασαν, με πέντε ταινίες. Καταφέραμε να τις γυρίσουμε με τους καλύτερους ηθοποιούς, τα καλύτερα stunts και φυσικά με τα καλύτερα κυνηγητά. Προσωπικά, ως παιδί Ασιατών, είμαι περήφανος που βοήθησα να χτιστεί το πιο ποικίλο franchise στην ιστορία του κινηματογράφου.

Θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε αυτό το καταπληκτικό cast, στους συντελεστές και στο στούντιο για την υποστήριξή του που με καλωσόρισαν στην οικογένεια του Fast.

Ο Lin έγραψε την ταινία με τον Dan Mazeau, ενώ μερικοί οι insiders λένε ότι ο Lin αποφάσισε τελικά να απομακρυνθεί από το franchise λόγω δημιουργικών διαφορών. Δυστυχώς, δεν αποκαλύφθηκε ποιος θα αναλάβει τώρα τα ηνία της σκηνοθεσίας. Charlize Theron και Jason Momoa φωτογραφίζονται στο πλατό του Fast & Furious 10.

Εκτός του Vin Diesel θα συμμετέχουν και οι: Letty (Michelle Rodriguez), Mia Toretto (Jordana Brewster), Tej (Chris "Ludacris" Bridges), Roman (Tyrese Gibson), Ramsey (Nathalie Emmanuel), και Han (Sung Kang).

To Fast X θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου 2023.