Μην περιμένετε το Fast & Furious 10 σύντομα γιατί τραβάει χειρόφρενο

O σκηνοθέτης Justin Lin θέλει να γίνει σωστά το φινάλε
15 Απριλίου 2021 17:03
Μην περιμένετε το Fast & Furious 10 σύντομα γιατί τραβάει χειρόφρενο

Λίγο μετά το χθεσινό επικών διαστάσεων νέο trailer του Fast & Furious 9, το οποίο επιβεβαίωσε τις θεωρίες που ήθελαν τη συμμορία του Toretto να πηγαίνει στο διάστημα, μάθαμε νέες πληροφορίες για το μέλλον του "The Fast Saga". Εδώ και καιρό είναι γνωστό, άλλωστε, ότι θα ολοκληρωθεί με δύο ταινίες με τα Fast & Furious 10 και Fast & Furious 11, τα οποία θα αναλάβει να φέρει εις πέρας ο Justin Lin, ο οποίος ανέλαβε και το F9. Στο παρελθόν σκηνοθέτησε το "Tokyo Drift" που έμελλε να αλλάξει μια για πάντα το στιλ και το ύφος του franchise και συνέχισε να το υπηρετεί από το ίδιο πόστο μέχρι το Fast & Furious 6

Εξαιτίας όμως της πανδημίας, η οποία έπληξε αρκετές φορές την ημερομηνία πρεμιέρας του "Fast 9", ο Lin δεν μπορεί να πει με σιγουριά το πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα του 10ου κεφαλαίου. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety ανέφερε ότι στην καλύτερη περίπτωση τα γυρίσματά του να ξεκινήσουν εντός του 2022, αποκλείοντας έτσι το να αρχίσουν φέτος:

Όχι, πιθανότατα όχι φέτος. Δεν είμαι καν σίγουρος για το πότε. Δεν μπορείς να είσαι αρκετά σίγουρος για το πόσο χρόνο απαιτείται να αναπτυχθούν αυτές οι ταινίες. Αν και νομίζω πως έχουμε μερικές ιδέες, δε νομίζω ότι θα μπούμε φέτος στο πλατό. 

Επομένως, εάν όλα πάνε καλά το Fast 10 θα βγει στις αίθουσες στην καλύτερη περίπτωση το 2023 ή το 2024, ενώ σίγουρα δεν μπορούμε να προβλέψουμε πότε θεωρητικά θα κυκλοφορήσει το "Fast 11".

Πρόκειται για τεράστιες παραγωγές με συνεργεία χιλιάδων ανθρώπων και αστέρων του Χόλιγουντ με βεβαρημένα προγράμματα και όπως είναι αντιληπτό το να συμπέσουν όλα μαζί, εν μέσω πανδημίας, το καθιστά ακόμη πιο δύσκολο. Η παραγωγή του F9 είχε ολοκληρωθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό και ίσως σε αυτό το διάστημα να μπόρεσαν να δουλέψουν παραπάνω στην ιστορία του, η οποία ανά τα χρόνια έχει ανεβάσει στροφές και συνεχώς προσπαθεί με ευφάνταστους τρόπους να ξεπεράσει τον εαυτό της, ειδικά όσον αφορά τις σεκάνς δράσης. 

Ο Vin Diesel σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε ότι η απόφαση πίσω από το να χωριστεί το φινάλε σε δύο ταινίες ήταν εμπνευσμένη από το Avengers: Endgame, καθώς έχει διογκωθεί τόσο η ιστορία που είναι προς όφελός του. 

Όπως και να έχει το Fast & Furious 9 αναμένεται πλέον στις 25 Ιουνίου στους κινηματογράφους.