O Josh Boone για τη σκηνοθεσία του The Talisman

Άλλη μία ιστορία του Stephen King θα ζωντανέψει στην μεγάλη οθόνη
12 Οκτωβρίου 2017 14:17
O Josh Boone για τη σκηνοθεσία του The Talisman

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Josh Boone (New Mutants, The Fault in Our Stars) θα συνεργαστεί με την Amblin Entertainment για την διασκευή του The Talisman,του σκοτεινού μυθιστορήματος του Stephen King και του Peter Straub που εκδόθηκε το 1984.

Μάλιστα με βάση και με συναφείς αναφορές του Variety, ο εν λόγω κινηματογραφιστής αυτήν την περίοδο ξεκίνησε να γράφει και το σενάριο της ανερχόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς, όμως το πιθανότερο είναι να καθίσει τελικά στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Το The Talisman ακολουθεί την ζωή ενός δωδεκάχρονου αγοριού του Jack Sawyer, ο οποίος επιχειρεί να αναζητήσει σε μία παράλληλη διάσταση γνωστή ως Territories ένα μαγικό φυλαχτό το οποίο μπορεί να σώσει την ετοιμοθάνατη μητέρα του.

Ο Boone είναι εξοικειωμένος με το φανταστικό σύμπαν του King, αφού προηγουμένως είχε δεχτεί να γράψει το σενάριο και να αναλάβει να ενορχηστρώσει το αποκαλυπτικό έργο του περίφημου συγγραφέα, το The Stand, αλλά και το Revival.

Το The Talisman είναι ακόμη στα σκαριά, με τους fans του σπουδαίου λογοτέχνη τρόμου να ανυπομονούν να δουν άλλη μία μυθοπλασία του να ζωντανεύει στο πανί της μεγάλης οθόνης.