The Titan: Στο trailer επικρατεί ένας από τους χειρότερους φόβους της ανθρωπότητας

Ο Sam Worthington πρωταγωνιστεί στο φρέσκο μεταποκαλυπτικό θρίλερ του Netflix
22 Μαρτίου 2018 15:42
The Titan: Στο trailer επικρατεί ένας από τους χειρότερους φόβους της ανθρωπότητας

Σύμφωνα και με δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το ανατρεπτικό μεταποκαλυπτικό θρίλερ του Netflix με τίτλο The Titan, όπου υπερισχύει ένα από τα πιο τρομακτικά σενάρια για το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης.

Το φιλμ αποτελεί διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Arash Amel. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Lennart Ruff ενώ τα κείμενα έχει προσαρμόσει κατάλληλα ο Max Hurwitz.

Ο Sam Worthington (The Shack, Avatar) διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην υπόθεση του έργου που μας μεταφέρει σ’ ένα δυσοίωνα φουτουριστικό σκηνικό όπου η διάρκεια ζωής του πλανήτη φτάνει στο τέλος της, και οι εναπομείναντες επιζώντες προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν μία πιο αποτελεσματική λύση επιβίωσης και ένα ασφαλέστερο καταφύγιο. Θα διεξαχθεί λοιπόν σε μία μυστική στρατιωτική βάση, ένα επαναστατικό πείραμα όπου θα συμμετέχει ένα γκρουπ από άνδρες και γυναίκες έχοντας ως βασική τους επιδίωξη να επισπευτεί η εξέλιξη του είδους, με απώτερο στόχο την μετοίκηση σε άλλον πλανήτη, τον Titan, και ως εκ τούτου την αποφυγή του ολοκληρωτικού αφανισμού.

Το cast συμπληρώνουν οι: Taylor Schilling (Orange is the New Black, Take Me), Tom Wilkinson (Selma, John Adams) και η Nathalie Emmanuel (Game of Thrones,Τhe Fate of the Furious).

Αν και το The Titan αρχικά θα έβγαινε στο σινεμά, τελικά ορίστηκε η πρεμιέρα της ταινίας να πραγματοποιηθεί στην streaming πλατφόρμα του Netflix στις 30 Μαρτίου του 2018.