Τελικά ο Steven Spielberg δε θα σκηνοθετεί τις ταινίες του Netflix – Νέες πληροφορίες για το μεγάλο deal

Θα βρίσκεται μόνο στην παραγωγή όπως συνέβη με το Amazing Stories
25 Ιουνίου 2021 12:29
Τελικά ο Steven Spielberg δε θα σκηνοθετεί τις ταινίες του Netflix – Νέες πληροφορίες για το μεγάλο deal

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι το Netflix έκλεισε μια μεγάλη συμφωνία με την εταιρία παραγωγής του Steven Spielberg, την Amblin Partners, ώστε να κυκλοφορούν τουλάχιστον δύο ταινίες το χρόνο στην υπηρεσία.

Παρόλο που οι περισσότεροι είχαν καταλάβει ότι ο Spielberg θα είναι αυτός που θα σκηνοθετεί αυτές ταινίες, τώρα κάποιες πληροφορίες έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα. Σύμφωνα με την Fast Company, ο διάσημος σκηνοθέτης των Jurassic Park και Indiana Jones, δε θα βρίσκεται στη σκηνοθετική καρέκλα των επερχόμενων ταινιών της streaming υπηρεσίας.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, ο Spielberg θα σκηνοθετεί τις ταινίες που θα κυκλοφορούν μόνο σε σινεμά και βρίσκονται κάτω από τη συμφωνία της Amblin με την Universal Pictures. Από την άλλη, όσον αφορά το deal με το Netflix, πιθανότατα θα βρίσκεται μόνο στην παραγωγή, όπως συνέβη στο παρελθόν με το “Amazing Stories” ή το “Taken”.

Για την ιστορία, η Amblin έχει συνεργαστεί ξανά με το Netflix, αφού ήταν δικό της το “The Trial of the Chicago 7”, το οποίο αρχικά ήταν να καταφθάσει σε κινηματογράφους σε συνεργασία με την Paramount Pictures, προτού ξεσπάσει η πανδημία και τελικά αγοράσει την ταινία το Netflix.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με αυτή τη συμφωνία, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.