Στο ‘The New Mutants’ οι διάδοχοι των ‘X-Men’ αναλαμβάνουν δράση (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσοι θελήσουν να τους βλάψουν, θα το μετανιώσουν
11 Μαρτίου 2020 17:42
Στο ‘The New Mutants’ οι διάδοχοι των ‘X-Men’ αναλαμβάνουν δράση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε πρόσθετο teaser για το υπερηρωικό action spin-off των ‘X-Men’, το The New Mutants το οποίο σκηνοθέτησε ο Josh Boone.

Ο βασικός άξονας της μυθοπλασίας αυτής περιστρέφεται γύρω από μία καινούργια γενιά μεταλλαγμένων που αντιλαμβάνονται ότι έχουν υπερδυνάμεις ενώ κρατούνται σκόπιμα σε άγνωστη τοποθεσία. Μετά την μεταξύ τους γνωριμία, επιλέγουν να το σκάσουν όλοι μαζί και να παλέψουν με ό,τι τους κατατρύχει από τα περασμένα, μαθαίνοντας όμως παράλληλα να ελέγχουν τα χαρίσματά τους.

Το επιτελείο των ηθοποιών συγκροτούν: o Antonio Banderas, η Maisie Williams (Game of Thrones) ως η Rahne Sinclair/Wolfsbane, η Anya Taylor-Joy (Peaky Blinders, Split, The Witch) ως η Ilyana Rasputin/ Magik, ο Charlie Heaton (Stranger Things) ως ο Cannonball, ο Henry Zaga (13 Reasons Why, Teen Wolf) ως o Roberto da Costa/ Sunspot, η Blu Hunt (The Originals) ως η Danielle Moonstar/ Mirage, και η Alice Braga (City of God, Queen of the South) ως η Dr. Cecilia Reyes.

Τo The New Mutants θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις Η.Π.Α. από τις 3 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: