Το trailer του The Hate U Give κατέφτασε!

Ένα διαφορετικό δράμα που παραδίδει μαθήματα ζωής
25 Ιουνίου 2018 16:23
Το trailer του The Hate U Give κατέφτασε!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Fox 2000 έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για το The Hate U Give, την κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Angela Thomas που φιγούραρε στην λίστα των νεανικών best-sellers των The New York Times.

Την παραγωγή λοιπόν, του φιλμ ανέλαβε η Fox 2000 μαζί με την Temple Hill και την State Street Pictures. Η υπόθεση του έργου το οποίο διατυπώνει ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο για τις καταβολές και την ταυτότητα του εκάστοτε ατόμου, αφορά την Starr Carter την οποία ενσαρκώνει η Amanda Stenberg (The Hunger Games, As You Are). Η ηρωίδα ταλαντεύεται συνεχώς ανάμεσα σε δύο κόσμους: δηλαδή σε αυτόν των φτωχών, και κυρίως των έγχρωμων, και της γειτονιάς όπου ζει, και σ’ εκείνον των πλούσιων, κατά βάση λευκών, του σχολείου όπου φοιτά. Η εύθραυστη ισορροπία μεταξύ των διαφορετικών αυτών περιβαλλόντων δοκιμάζεται όταν η Starr γίνεται μάρτυρας του βίαιου θανάτου του παιδικού της κολλητού εν ονόματι Khalil από έναν αστυνομικό. Από εκεί και έπειτα αρχίζει ένα ντόμινο εξελίξεων το οποίο θα αποβεί καθοριστικό για την ζωή της κοπέλας.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο George Tillman Jr. (Soul Food, Men of Honor, Notorious) ενώ το σενάριο επιμελήθηκε η Tina Mabry (Insecure, Queen Sugar, Mississippi Damned) και η Audrey Wells (Under the Tuscan Sun).

Το cast συμπληρώνουν οι: Regina Hall, Russell Hornsby, Issa Rae, Sabrina Carpenter, Algee Smith, Lamar Johnson, K.J. Apa και ο Anthony Mackie.

Η πρεμιέρα του The Hate U Give έχει οριστεί για τις Η.Π.Α. στις 19 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: