Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, ο Joachim Ronning, ο οποίος σκηνοθέτησε το Pirates of the Caribbean 5, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για το εάν θα ενορχηστρώσει την συνέχεια του Maleficent της Disney.
Ο εν λόγω δημιουργός μετά το Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales που σημείωσε συνολικές εισπράξεις ύψους $794 εκατομμυρίων, ίσως θελήσει να διεισδύσει και σε άλλο σύμπαν της Disney, και ειδικότερα σε αυτό της κακιάς μάγισσας από το παραμύθι της Ωραίας Κοιμωμένης.
Στο πρώτο φιλμ φαντασίας, είδαμε την Angelina Jolie να υποδύεται τον παραπάνω χαρακτήρα, με το Maleficent να φτάνει σε εισπράξεις τα $758 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office. Την σκηνοθεσία είχε αναλάβει τότε ο Robert Stromberg, με την Elle Fanning να πρωταγωνιστεί ως «Ωραία Κοιμωμένη» .
Πίσω από την παραγωγή του Maleficent 2 θα βρίσκεται ο Joe Roth, με τους Jez Butterworth και Linda Woolverton να επιμελούνται το σενάριο.
Must Read
Δείτε μια πρώτη σκηνή με την Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας στην βιογραφική ταινία που θα συζητηθεί
Death Stranding 2: Το νέο trailer του έδειξε πόσο επικό “Hideo Kojima“ παιχνίδι θα είναι!
Τελευταία μέρα γυρισμάτων για την Αντζελίνα Τζολί στην Ελλάδα και την ταινία “Maria“