Dementia 13: Το νέο clip αποκαλύπτει ένα εκδικητικό πνεύμα

Κανένα έγκλημα δεν μένει ατιμώρητο
27 Σεπτεμβρίου 2017 12:36
Dementia 13: Το νέο clip αποκαλύπτει ένα εκδικητικό πνεύμα

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε νέο clip για το ανερχόμενο remake του Dementia 13, του φιλμ τρόμου που είχε σκηνοθετήσει πριν πενήντα τέσσερα χρόνια ο Francis Ford Coppola.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η Chiller Films που εξέφρασε έντονο ενδιαφέρον ξαναζωντανέψει σε μία πιο μοντέρνα κινηματογραφική version το ασπρόμαυρο μεταφυσικό θρίλερ που καταξίωσε τον Coppola ως έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς του 20ου αιώνα.

Ο κεντρικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από την Louise, μία γυναίκα που  δολοφονεί τον σύζυγό της και ταξιδεύει στην γενέτειρά του, την Ιρλανδία για να διεκδικήσει την περιουσία του, όπου βρίσκει τους συγγενείς του να κάνουν μία επιμνημόσυνη δέηση για ένα παιδί που έχασαν πριν πολύ καιρό. Η Louise μέσα από μία μηχανορραφία  της προσπαθεί να πείσει την οικογένεια ότι μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με το νεκρό κορίτσι. Τα σχέδιά της όμως παίρνουν μία αναπάντεχη τροπή  όταν ένας ακόμη φρικιαστικός φόνος λαμβάνει χώρα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Καθήκοντα σκηνοθέτη επωμίστηκε εν προκειμένω ο Richard LeMay (The Dark Rite, Blood Bound) ενώ το σενάριο επιμελήθηκε ο Dan DeFilippo (The Invaders, Chilling Visions: 5 Sates of Fear)  και ο Justin Smith (Siren, The Boy).

Το cast αποτελείται από τους: Julia Campanelli (116), Ana Isabelle (The Eye), Marianne Noscheze (Horror Time), Channing Pickett (Redheads Anonymous), και ο Christian Ryan (Casters). Η Chiller Films έχει ορίσει ως ημερομηνία διανομής του Dementia 13 τις 6 Οκτωβρίου του 2017 οπότε και θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική.

Παρακάτω ακολουθεί το καινούργιο clip:

Tags: