Silent Hill 2: «Πολύ σίγουρη» η Bloober Team για το τελικό παιχνίδι

Νέες εμφατικές δηλώσεις
28 Απριλίου 2024 23:46
Silent Hill 2: «Πολύ σίγουρη» η Bloober Team για το τελικό παιχνίδι

Στις αρχές της χρονιάς είχαμε δει τα πρώτα gameplay πλάνα από το remake του Silent Hill 2, στο πλαίσιο του State of Play της Sony. Η Konami και η Bloober Team επέλεξαν τότε να παρουσιάσουν το σύστημα μάχης μέσα από το 'Combat Reveal Trailer', για το οποίο υπήρξαν τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια.

Από τότε η ομάδα ανάπτυξης έκανε αλλαγές στο παιχνίδι, όπως για παράδειγμα στο πρόσωπο του πρωταγωνιστή. Καθώς η δουλειά πάνω στο remake συνεχίζεται όμως, η  Bloober δηλώνει πλέον «πολύ σίγουρη» για το τελικό παιχνίδι που θα παραδώσει στους παίκτες. Η πολωνική ομάδα έκανε τον εν λόγω ισχυρισμό στο πλαίσιο της αποκάλυψης των οικονομικών αποτελεσμάτων της.

Μάλιστα, στο ίδιο πλαίσιο, η Bloober αναγνώρισε και για άλλη μια φορά πόσο σημαντικό είναι το Silent Hill 2 για τους gamers, λέγοντας:

«Δεν το κρύβουμε ούτε εσωτερικά ούτε εξωτερικά - αυτό είναι το πιο σημαντικό τεστ των πράξεών μας».

Για την ιστορία, μετά τα αρνητικά σχόλια που είχαν ειπωθεί για το δεύτερο trailer, το οποίο έχει 51% likes/dislikes αναλογία στο YouTube, ο πρόεδρος της Bloober Team Piotr Babieno είχε τονίσει πως για το marketing ευθύνεται η Konami. Αναλυτικότερα, τότε είχε δηλώσει:

«Το trailer δεν αντιπροσωπεύει ούτε το πνεύμα αυτού που ήταν παλαιότερα το Silent Hill 2 ούτε αυτού που δημιουργούμε τώρα. Προσπαθούμε να αντικατοπτρίσουμε πλήρως αυτό το ρομαντικό όραμα για το παιχνίδι, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του πριν από 22 χρόνια.

Πιστεύουμε ότι όταν οι παίκτες δουν το πραγματικό gameplay, το πραγματικό παιχνίδι, θα το κρίνουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο».

Το Silent Hill 2, το ολοκληρωτικό remake του θρυλικού παιχνιδιού της Team Silent, αναπτύσσεται χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 5, αποκλειστικά για το PlayStation 5. Η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, αλλά όπως όλα δείχνουν αυτό θα αλλάξει σύντομα.

Το εν λόγω επίμαχο trailer ακολουθεί παρακάτω: