Silent Hill 2 remake: Η Konami άλλαξε το πρόσωπο του πρωταγωνιστή (ΕΙΚΟΝΑ)

Αρκετοί fans είχαν σχολιάσει παλιότερα ότι έμοιαζε μεγαλύτερος σε ηλικία
19 Απριλίου 2024 22:15
Silent Hill 2 remake: Η Konami άλλαξε το πρόσωπο του πρωταγωνιστή (ΕΙΚΟΝΑ)

Η Konami και η ομάδα ανάπτυξης, Bloober Team, φαίνεται ότι άλλαξαν τον σχεδιασμό του πρωταγωνιστή του Silent Hill 2 remake, καθώς κάποιοι παρατηρητικοί fans εντόπισαν αρκετές αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα, η Konami ενημέρωσε την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam και μέσα σε λίγα λεπτά το Reddit είχε “πάρει φωτιά” από σχόλια. Αναλυτικότερα, φαίνεται ότι η εταιρία άκουσε τα παράπονα ορισμένων ότι ο James Sunderland (πρωταγωνιστής) δείχνει κάπως μεγαλύτερος σε ηλικία και άλλαξε το πρόσωπό του, το οποίο πλέον μοιάζει περισσότερο με αυτό του πρωτότυπου παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2001.

Η Bloober Team δεν αποκάλυψε επίσημα ότι άλλαξε τον σχεδιασμό του χαρακτήρα, αλλά στην παρακάτω εικόνα που θα δείτε και εσείς, φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με αυτό που βλέπαμε στα παλιότερα trailers. Η εικόνα είναι μικρής ανάλυσης διότι φαίνεται ότι είναι από το εικονίδιο του τίτλου.

Δείτε πως δείχνει πλέον ο James, ενώ ακολουθεί και μία άλλη εικόνα με το πρόσωπο του χαρακτήρα από το PS2, αλλά και από αυτό που βλέπαμε στα πρόσφατα βίντεο:

Η ενημερωμένη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam έρχεται μέσα από το SteamDB:

Τα σχόλια είναι αρκετά θετικά στο Reddit με τους περισσότερους να αναφέρουν ότι πλέον ο χαρακτήρας μοιάζει περισσότερο με αυτόν του πρώτου παιχνιδιού. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το Silent Hill 2 είναι ένα ολοκληρωτικό remake που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με την Unreal Engine 5.

Το remake του Silent Hill 2 δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά θα γίνει διαθέσιμο στο PlayStation 5 και στο Steam.