H Square Enix υπόσχεται να φτιάξει το μεγαλύτερο παράπονο για το Final Fantasy 7 Rebirth

Και μάλιστα οι αλλαγές θα γίνουν και στο demo
15 Φεβρουαρίου 2024 14:31
H Square Enix υπόσχεται να φτιάξει το μεγαλύτερο παράπονο για το Final Fantasy 7 Rebirth

Ενώ η κοινότητα ανυπομονεί για την κυκλοφορία του Final Fantasy 7 Rebirth, το πρόσφατο demo άφησε πολλούς κατόχους PS5 απογοητευμένους με την ποιότητα της απεικόνισης των γραφικών, ειδικά στο Performance Mode των 60fps. Μεταξύ άλλων υπήρχαν εικασίες πως η εσωτερική rendering ανάλυση είναι πολύ χαμηλή ή πως άλλα θέματα κάνουν την εικόνα να τρεμοπαίζει και να δείχνει υπερβολικά θολή.

Ακούγοντας το feedback, η Square Enix ήρθε να καθησυχάσει την κοινότητα επιβεβαιώνοντας πως το Performance mode του Final Fantasy 7 Rebirth πρόκειται να αναβαθμιστεί. Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο X, η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε πως στις 21 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει μια ενημέρωση για το demo που θα βελτιώσει την ποιότητα των γραφικών στο Performance mode. Φυσικά, οι αναβαθμίσεις αυτές θα γίνουν διαθέσιμες και στο τελικό παιχνίδι. 

Η σχετική ανάρτηση ακολουθεί παρακάτω:  

Το Final Fantasy VII Rebirth θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου. 

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Final Fantasy VII Rebirth είναι το δεύτερο μέρος του remake του Final Fantasy VII, που καταπιάνεται ξανά με την ιστορία του JRPG που αναπροσδιόρισε το είδος του, σε τρία αυτόνομα παιχνίδια. Οι εμβληματικοί ήρωες Cloud, Barret, Tifa, Aerith και Red XIII ξέφυγαν από τη δυστοπική πόλη Midgar και τώρα κυνηγούν τον Sephiroth, τον εκδικητικό ξιφομάχο από το παρελθόν του Cloud, που επέστρεψε από τον θάνατο.