Το Final Fantasy VII Rebirth έγραψε ιστορία – Το καλύτερο παιχνίδι της σειράς εδώ και 20 χρόνια

Σαρώνει σε βαθμολογίες
22 Φεβρουαρίου 2024 21:00
Το Final Fantasy VII Rebirth έγραψε ιστορία – Το καλύτερο παιχνίδι της σειράς εδώ και 20 χρόνια

Με 117 κριτικές στην πλατφόρμα Metacritic, το άκρως αναμενόμενο Final Fantasy VII Rebirth κατάφερε να γράψει ιστορία, όντας το υψηλότερα βαθμολογημένο παιχνίδι του franchise εδώ και δύο δεκαετίες.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το remake του ιστορικού JRPG της Square Enix έχει συγκεντρώσει βαθμολογία 93/100 στο Metacritic και αντίστοιχα 93/100 και στο OpenCritic, με 100% των κριτικών να προτείνει στους παίκτες να επενδύσουν τα χρήματά τους.

Αυτό σημαίνει πως το Final Fantasy VII Rebirth έχει καταφέρει τα εξής:

Το Final Fantasy VII Rebirth είναι το υψηλότερα βαθμολογημένο παιχνίδι του 2024.

Το Final Fantasy VII Rebirth είναι το 5ο υψηλότερα βαθμολογημένο παιχνίδι στην βιβλιοθήκη του PS5, ισοβαθμώντας με τα Hades, Tetris Effect και Resident Evil 4 στο Metacritic.

Το Final Fantasy VII Rebirth είναι το 2ο υψηλότερα βαθμολογημένο κεφάλαιο της σειράς στο Metacritic, πίσω από το Final Fantasy 9 του PS1.

Το Final Fantasy VII Rebirth είναι το υψηλότερα βαθμολογημένο Final Fantasy τα τελευταία 23 χρόνια.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως το Final Fantasy VII Rebirth κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PS5 στις 29 Φεβρουαρίου.

Η ομάδα των Unboxholics έχει ήδη τον τίτλο στα χέρια της, με τον Σάκη Καρπά να επιμελείται την κριτική. Τις πρώτες του εντυπώσεις μπορείτε να τις διαβάσετε κιόλας πατώντας εδώ.