Δοκιμάστε δωρεάν το Final Fantasy VII Rebirth από σήμερα κιόλας!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το παιχνίδι
07 Φεβρουαρίου 2024 02:04
Δοκιμάστε δωρεάν το Final Fantasy VII Rebirth από σήμερα κιόλας!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Sony σε συνεργασία με την Square Enix μόλις πραγματοποίησαν ένα νέο State of Play σόου, ειδικά αφιερωμένο στο άκρως αναμενόμενο Final Fantasy VII Rebirth.

Η συγκεκριμένη παρουσίαση ξεκίνησε με ένα ολοκαίνουργιο, γεμάτο trailer, το οποίο απαρτιζόταν τόσο από cutscenes, όσο και από gameplay πλάνα δράσης και εξερεύνησης. Αμέσως μετά ακολούθησε μια αναλυτική παρουσίαση κάθε πτυχής της εμπειρίας που πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες, πριν βουτήξουν στον πλούσιο κόσμο του Rebirth σε μερικές εβδομάδες από τώρα.

Συγκεκριμένα, τη σκυτάλη πήρε ο director Naoki Hamaguchi, ο οποίος μίλησε για την ιστορία και τους χαρακτήρες, τη δομή του ανοιχτού κόσμου και τις διάφορες περιοχές του, τα mini games και τις δραστηριότητες που θα μπορούν να κάνουν οι παίκτες, τα γραφικά, τη μουσική, το σύστημα μάχης, κ.α.

Μέσα από τον player που ακολουθεί λοιπόν, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το άκρως αναμενόμενο JRPG της Square Enix:

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως το σόου έκλεισε και μια ευχάριστη έκπληξη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν από σήμερα το Final Fantasy VII Rebirth εντελώς δωρεάν. Ένα Playable Demo έχει γίνει διαθέσιμο στο PlayStation Store, το οποίο περιλαμβάνει το πολύ σημαντικό Nibelheim flashback, στο οποίο θα μπορείτε να παίξετε τόσο με τον Cloud όσο και με τον Sephiroth.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο demo θα εμπλουτιστεί μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού, προσφέροντας και μια γεύση από την open world εμπειρία που περιμένει τους παίκτες.