Brawl In Cell Block 99 | Το πρώτο trailer

Ο Vince Vaughn πρωταγωνιστεί σε ένα θρίλερ δράσης για γερά νεύρα
31 Αυγούστου 2017 17:45
Brawl In Cell Block 99 | Το πρώτο trailer

Το σενάριο και την σκηνοθεσία του Brawl in Cell Block 99 της RLJE Films υπογράφει ο S. Craig Zahler. Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας είναι προγραμματισμένη να γίνει στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ενώ στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες έχει δρομολογηθεί για τις 6 Οκτωβρίου του 2017. Θα προηγηθεί βέβαια νωρίτερα το πέρασμά της και από το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο.

Σε αυτό το θρίλερ δράσης, πρωταγωνιστεί ο Vince Vaughn. Συγκεκριμένα, ερμηνεύει τον Bradley, έναν πρώην boxer ο οποίος απολύεται από το συνεργείο αυτοκινήτων όπου εργαζόταν. Με τον γάμο του τα πράγματα χειροτερεύουν και  μέσα στην όλη ασφυκτική κατάσταση του έρχεται η ιδέα να καταφύγει σε κάποιες παλιές του συναναστροφές.  Απευθύνεται σε έναν παλιό του γνώριμο και δέχεται να δουλέψει ως διακινητής ναρκωτικών. Για λίγο ξεγελάει την τύχη του όμως  στην πορεία  αυτές του οι συναλλαγές τον οδηγούν σε πλήρες αδιέξοδο. Τον κυνηγούν πλέον όχι μόνο οι αρχές αλλά και ανώτερα ‘κεφάλια’ του υποκόσμου. Ο Bradley τραυματίζεται και  αναγκάζεται να  δοκιμάσει τα όριά του σε έναν αμείλικτο αγώνα επιβίωσης.

Στο Brawl in Cell Block 99 παίζουν ακόμη οι: Jennifer Carpenter, Marc Blucas, Udo Kier και Don Johnson. Πίσω από την παραγωγή αυτού του φιλμ, βρίσκονται ο Jack Heller από την Assemble Media, ο Dallas Sonnier από την Cinestate, αλλά και η IMG Films.

Ο σκηνοθέτης Zahler, δήλωσε χαρακτηριστικά στο EW για τον Vaughn :

O Vince Vaughn είναι πολύ προσηλωμένος στην ταινία και τυχαίνει να έχει και κάποιες δεξιότητες στο box, πράγμα που υπήρξε ιδιαίτερα βοηθητικό. Είναι αρκετά ικανός ώστε να γυρίσουμε σκηνές όπου ανταλλάσσονταν από πέντε έως και είκοσι χτυπήματα, χωρίς να κόψουμε τίποτα”.

Tags: