Η Katheryn Newton αλλάζει σώμα με τον δολοφόνο Vince Vaughn στο πρώτο trailer του Freaky

Στη νέα horror ταινία του σκηνοθέτη του Happy Death Day
11 Σεπτεμβρίου 2020 11:13
Η Katheryn Newton αλλάζει σώμα με τον δολοφόνο Vince Vaughn στο πρώτο trailer του Freaky

H Blumhouse και η Universal Pictures έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο trailer του "Freaky" της νέας ταινίας του Christopher Landon, σκηνοθέτη του άκρως επιτυχημένου "Happy Death Day". Σε αυτή πρωταγωνιστεί η Kathryn Newton (The Society) η οποία ζει μια κλασική εφηβική ζωή, χωρίς να είναι η πιο διάσημη του σχολείου και συχνά πέφτει θύμα bullying. 

Ένα βράδυ ξαφνικά πέφτει θύμα ενός serial killer, τον οποίο υποδύεται ο γνωστός σε όλους Vince Vaughn. Όμως, ξαφνικά ξυπνάει και ανακαλύπτει πως η ίδια της βρίσκεται στο σώμα του "The Butcher" -όπως είναι το παρατσούκλι του- και αυτό διότι έχουν αλλάξει μεταξύ τους σώματα. Μαθαίνει πως έχει μόλις 24 ώρες στη διάθεσή της για να αντιστρέψει την κατάσταση, όμως οι αρρωστημένες ορέξεις του δολοφόνου πλέον έχουν πάρει το αθώο πρόσωπό της. 

Τους φίλους της Newton υποδύονται οι Alan Ruck του Succession, ο Misha Osherovich και η Katie Finneran του Bloodline, ενώ μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι: Uriah SheltonMitchell HoogCeleste O’ConnorDana DroriDeja Dee, και Charles Green.

Το Freaky αναμένεται στις ΗΠΑ την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, ενώ στην Ελλαδα θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Δεκεμβρίου 2020.