Dragged Across Concrete trailer | Οι Mel Gibson & Vince Vaughn στην υπηρεσία του Νόμου

Αποστρέφοντας όμως πού και πού το βλέμμα τους από αυτόν
22 Φεβρουαρίου 2019 17:51
Dragged Across Concrete trailer | Οι Mel Gibson & Vince Vaughn στην υπηρεσία του Νόμου

Η Lionsgate έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό θρίλερ Dragged Across Concrete του S. Craig Zahler το οποίο πέρυσι έκανε ένα επιτυχημένο πέρασμα από το 75ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας.

Εδώ σε κεντρικούς ρόλους βλέπουμε τον Mel Gibson και τον Vince Vaughn ως δύο επιθεωρητές, έναν ικανότατο και έμπειρο ντετέκτιβ, και έναν νεότερο αλλά κάπως ευέξαπτο συνάδελφό του αντίστοιχα, που εντούτοις θα μυηθούν και εκείνοι στον κόσμο της παρανομίας. Οι άνδρες αυτοί αφού τίθενται σε διαθεσιμότητα εξαιτίας ενός βίντεο που τους δείχνει να χρησιμοποιούν δυσανάλογα σκληρές πρακτικές καταστολής, αρχίζουν να αμφισβητούν όσα πίστευαν μέχρι τώρα ως υπερασπιστές της έννομης τάξης.

Έχοντας ξεμείνει από χρήματα, αποφασίζουν να στραφούν σε λιγότερο θεμιτά και νόμιμα μέσα. Έτσι, για λίγο θα παίξουν εκτός κανόνων, συμβαδίζοντας με τους τρόπους που λειτουργεί το οργανωμένο έγκλημα. Βέβαια, τα σχέδιά τους θα πάρουν αναπάντεχα δυσάρεστη τροπή και θα βρεθούν εκτεθειμένοι σε τεράστιο κίνδυνο.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Tory Kittles, Michael Jai White, Jennifer Carpenter, και η Laurie Holden.

Το Dragged Across Concrete αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 21 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: