Brawl In Cell Block 99 | Ο Vince Vaughn γίνεται θηρίο ανήμερο

Ο Vaughn φτάνει στον πάτο, απ’ όπου γυρίζει με άγριες διαθέσεις
11 Αυγούστου 2017 15:56
Brawl In Cell Block 99 | Ο Vince Vaughn γίνεται θηρίο ανήμερο

Η RLJE Films, θυγατρική της  RLJ Entertainment, απέκτησε τα δικαιώματα για το Brawl in Cell Block 99, το σενάριο και την σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβε ο S. Craig Zahler.

Το Brawl in Cell Block 99 θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ενώ στις κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α. θα βγει στις 6 Οκτωβρίου του 2017 μετά την προβολή του στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο.

Σε αυτό το θρίλερ δράσης, πρωταγωνιστεί ο Vince Vaughn. Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Jennifer Carpenter, Marc Blucas, Udo Kier και Don Johnson.

Στο Brawl in Cell Block 99, ο Vaughn υποδύεται τον Bradley, έναν πρώην boxer που χάνει την δουλειά του ως μηχανικός αυτοκινήτων, ενώ σιγά σιγά ο γάμος του οδηγείται σε τέλμα. Καθώς τα περιθώρια στενεύουν, παίρνει την κρίσιμη απόφαση να ξαναρχίσει τα πάρε-δώσε με έναν παλιό του φίλο και να εργαστεί ως έμπορος ναρκωτικών. Τα πράγματα δείχνουν να σταθεροποιούνται κάπως, όμως η κατάσταση επιδεινώνεται όταν ξαφνικά βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της αστυνομίας όσο και άλλων διακινητών. Ο Bradley τραυματίζεται άσχημα ενώ οι εχθροί του τον αναγκάζουν να προβεί σε βίαιες πράξεις που τον βυθίζουν ολοένα και περισσότερο μέσα στο χάος του υποκόσμου.

Η RLJE Films για τις ανάγκες της παραγωγής αυτού του φιλμ, έχει επιστρατεύσει τους Jack Heller από την Assemble Media, τον Dallas Sonnier από την Cinestate, αλλά και την IMG Films.