Han Solo: Τι συνέβη στο διαζύγιο των Miller και Lord με την Lucasfilm

Η μετωπική σύγκρουση με τον Lawrence Kasdan
21 Ιουνίου 2017 11:43
Han Solo: Τι συνέβη στο διαζύγιο των Miller και Lord με την Lucasfilm

Η αποχώρηση -ή απόλυση;- των Chris Miller και Phil Lord από το Han Solo ξεκίνησαν μια αλυσιδωτή αντίδραση στο project, με τις εξελίξεις για την εύρεση αντικαταστάτη να τρέχουν ταχύτατα, μιας και πρέπει η ταινία να προλάβει την ημερομηνία προβολής. Ήδη η Lucasfilm φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στον Ron Howard (Apollo 13A Beautiful Mind,The Da Vinci Code) για να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της δεύτερης "A Star Wars Story" spinoff ταινίας, όμως τώρα έρχονται στην επιφάνεια πληροφορίες για το πώς προέκυψε το διαζύγιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter, το δίδυμο Miller-Lord συγκρούστηκε "σχεδόν μετωπικά" με τον Lawrence Kasdan της Lucasfilm και σεναριογράφο του The Empire Strikes Back αλλά και του The Force Awakens. Οι Lord-Miller έχουν ένα πιο κωμικό και αυτοσχεδιαστικό ύφος, ενώ ο Kasdan προτιμά την αυστηρή τήρηση του σεναρίου κατά γράμμα και ότι είναι στη σελίδα, αυτό πρέπει να γυριστεί. Εν τέλει, η επικεφαλής Kathleen Kennedy πήρε το μέρος του Kasdan, που σήμαινε πως οι Lord και Miller έπρεπε να αποχωρήσουν. 

Τέλος, το ρεπορτάζ κάνει λόγο πως μπορεί και ο Kasdan να αναλάβει εξ' ολοκλήρου την σκηνοθεσία του Han Solo, έχοντας ο ίδιος του αρκετή σκηνοθετική εμπειρία. Το Han Solo είναι προγραμματισμένο ακόμη για τις 25 Μαΐου του 2018.