Blade Runner 2049: Πρώτες φωτογραφίες με τους Ryan Gosling και Harrison Ford

Επιβεβαιώθηκε πως θα είναι R-rated η ταινία του Denis Villeuve
21 Δεκεμβρίου 2016 17:40
Blade Runner 2049: Πρώτες φωτογραφίες με τους Ryan Gosling και Harrison Ford

Χάρις το Entertainment Weekly έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τις πρώτες φωτογραφίες από το άκρως αναμενόμενο Blade Runner 2049, το sequel του sci-fi αριστουργήματος του Ridley Scott. Στις φωτογραφίες παρακάτω, απεικονίζονται τόσο ο Harrison Ford στο ρόλο του Rick Deckard, όσο και ο Ryan Gosling ως ο 'K', ενώ σε μία από αυτές δίπλα του είναι η Ana De Armas. Επίσης, έγινε γνωστό πως το Blade Runner 2049 θα είναι R-rated -ακατάλληλο κάτω των 18- κάτι που είναι σπάνιο στις μέρες μας ιδιαίτερα για ένα project όπως αυτό, με τον σκηνοθέτη της, Dennis Villeneuve, να λέει αστειευόμενος:

Οι παραγωγοί μου βρίσκουν αστείο να μου υπενθυμίζουν πως θα είναι μια από τις ακριβότερες R-rated ανεξάρτητες παραγωγές που έχουν γίνει. 

O Villeneuve μάλιστα κράτησε την ταινία του όσο πιο μακριά γινόταν από την χρήση green screen, μιας και προτίμησε να γυρίσει όσο το δυνατόν περισσότερα πλάνα με πρακτικά εφέ, ενώ ανέφερε πως το Blade Runner θα μπορούσε να συνεχιστεί ως franchise: 

Έχω δύο ιδέες ακόμη που θα ήθελα να κάνω και να συνεχίσει το Blade Runner... θα δούμε πως θα πάει αυτό πρώτα. 

Η πλοκή του Blade Runner 2049 εκτυλίσσεται 30 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, όπου ένας νέος Blade Runner του LAPD, ονόματι "Κ" (Ryan Gosling), ξεθάβει ένα καλά κρυμμένο μυστικό που μπορεί να βυθίσει ότι έχει απομείνει από την κοινωνία στο χάος. Η ανακάλυψη του Κ τον οδηγεί σε ένα ταξίδι για να βρεί τον Rick Deckard (Harrison Ford, έναν πρώην blade runner του LAPD που έχει εξαφανιστεί εδώ και 30 χρόνια. 

Το Blade Runner 2049 θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου του 2017 και εδώ μπορείτε να δείτε το πρώτο του trailer.