Σκηνές που κόβουν την ανάσα από τα γυρίσματα του Star Wars: Rogue One

Αποκαλύφθηκε και η αφίσα της πρώτης spin off Star Wars ταινίας
15 Ιουλίου 2016 16:04
Σκηνές που κόβουν την ανάσα από τα γυρίσματα του Star Wars: Rogue One

Το Star Wars Celebration 2016 διεξάγεται φέτος στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Αγγλία, όπου στο ειδικό πάνελ για το επερχόμενο "Rogue One" φιλοξενήθηκε όλο το λαμπρό χολιγουντιανό καστ της ταινίας, με παρουσιάστρια την Gwendolyne Christie (Captain Phasma). Είδαμε για πρώτη φορά στη σκηνή τον χαρισματικό Ben Mendelsohn ως τον κακό της ταινίας, τον Director Orson Krennic να εντυπωσιάζει με την επιβλητική είσοδο του παρέα με τους Death Troopers για συνοδούς του.

Πέραν και της εμφάνισης του Mads Mikkelsen στο πάνελ, που θα υποδυθεί τον πατέρα της Jyn Erso, Galen, εκεί, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ένα εκτενές βίντεο διάρκειας τριών λεπτών από τα γυρίσματα της πρώτης "A Star Wars Story" ταινίας. Όπως θα διαπιστώσετε τα πλάνα κόβουν την ανάσα και αποκαλύπτουν πολλές νέες σκηνές από την ταινία του Gareth Edwards και το πολεμικό, ωμό και σκοτεινό στυλ, που θα φέρει στο σύμπαν. 

Παράλληλα, αποκαλύφθηκε και η επίσημη ελληνική αφίσα του Rogue One. Το Rogue One: A Star Wars Story θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου. Απολαύστε το Celebration Reel και την αφίσα παρακάτω.

Είσοδος Ben Mendelsohn ως Director Krennic στο 3:17:20.