Ο George R.R. Martin “τρολάρει” τις πρόσφατες φήμες της ταινίας του Elden Ring

Έκανε tease;
01 Ιουλίου 2024 14:22
Ο George R.R. Martin “τρολάρει” τις πρόσφατες φήμες της ταινίας του Elden Ring

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος της FromSoftware, Hidetaka Miyazaki, έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με το Elden Ring, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι υπάρχει ένα «ενδιαφέρον» να γίνει το παιχνίδι ταινία ή ακόμη και τηλεοπτική σειρά. Παρόλο που δεν είχε επιβεβαιώσει τίποτα ο δημιουργός του τίτλου, φαίνεται ότι η εταιρία δε βρίσκει κανένα λόγο να αρνηθεί κάποια πρόταση.

Τώρα, ο George R.R. Martin, ο οποίος δημιούργησε τον κόσμο του Elden Ring μαζί με την FromSoftware έκανε κάποιες δηλώσεις που μάλλον θα συζητηθούν από τους fans. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο blog του, ο συγγραφέας είπε να… “τρολάρει” τις φήμες που θέλουν το Elden Ring να γίνεται ταινία/σειρά.

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:

Έκανα το worldbuilding στο παιχνίδι, ενώ ο Hidetaka Miyazaki και η ομάδα του έκαναν όλα τα υπόλοιπα…Ω και αυτές οι φήμες που έχετε ακούσει για μία ταινία ή τηλεοπτική σειρά, που θα είναι βασισμένη στο Elden Ring…Δεν έχω να σας πω τίποτα. Ούτε μια λέξη. Δεν ξέρω τίποτα (I know nothing είπε συγκεκριμένα, γνωστή φράση από το Game of Thrones). Δε θα ακούσεις τίποτα από εμένα…Για ποια φήμη μιλάμε;

Ο Martin είπε λοιπόν να “τρολάρει” τους fans που μπορεί να ήθελαν μία ταινία για το Elden Ring ή πολύ απλά γνωρίζει κάτι…παραπάνω! Ο Miyazaki πάντως είχε δηλώσει πριν από μέρες τα εξής:

"Δεν βλέπω κανέναν λόγο να απορρίψουμε μια άλλη εκδοχή ή διασκευή του Elden Ring, όπως για παράδειγμα μια ταινία. Αλλά δεν νομίζω ότι εγώ ή η FromSoftware έχουμε τη γνώση ή την ικανότητα να παράγουμε κάτι σε ένα διαφορετικό μέσο. Οπότε σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να μπει στο παιχνίδι ένας πολύ ισχυρός συνεργάτης. Θα πρέπει να οικοδομήσουμε πολλή εμπιστοσύνη και να καταλήξουμε σε συμφωνία για ό,τι κι αν είναι αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε, αλλά σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον".

Εσείς θα θέλατε μία ταινία του Elden Ring; Πείτε μας στα σχόλια.