Elden Ring: Μάθαμε επίσημα τις πωλήσεις του Shadow of the Erdtree DLC μέχρι σήμερα

Και είναι εξαιρετικές μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα
27 Ιουνίου 2024 18:43
Elden Ring: Μάθαμε επίσημα τις πωλήσεις του Shadow of the Erdtree DLC μέχρι σήμερα

Το Shadow of the Erdtree DLC κυκλοφορεί από τις 21 Ιουνίου σε όλες τις πλατφόρμες που είναι διαθέσιμο το Elden Ring και μόλις μάθαμε και επίσημα τις συνολικές πωλήσεις που έκανε μέσα σε λίγες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός του Elden Ring στο X ανέβασε μία εικόνα από το Elden Ring: Shadow of the Erdtree και αποκάλυψε ότι το DLC ξεπέρασε τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις.

Παράλληλα, μάθαμε ότι αυτές οι πωλήσεις αφορούν τις πρώτες τρεις ημέρες από την κυκλοφορία του και είναι σε παγκόσμιο επίπεδο. Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο κόσμος που λάτρεψε το βασικό παιχνίδι «έτρεξε» να μπει και πάλι στον κόσμο της FromSoftware με αυτό το expansion.

Πρόσφατα έγινε επίσης γνωστό, ότι το Elden Ring έχει πλέον ξεπεράσει τις 25 εκατομμύρια πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο από τότε που κυκλοφόρησε. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε τρεις ημέρες, το 20% των παικτών αγόρασαν και το DLC.

Στους πολλούς που βάδισαν στο μονοπάτι του Miquella εκφράζουμε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας” δήλωσε η FromSoftware. Εμείς παίξαμε το Shadow of the Erdtree expansion και μεταξύ άλλων είχαμε πει στο review μας τα εξής:

Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree είναι το expansion που όλοι οι fans της FromSoftware περίμεναν με ανυπομονησία, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η εταιρία θα ξεπερνούσε και πάλι τον εαυτό της. Το Realm of Shadow είναι φανταστικό, τεράστιο και χαώδες, με μπόλικα μυστικά για να ανακαλύψετε, ολοκαίνουργια όπλα, πανοπλίες, αντικείμενα, dungeons και bosses που θα σας απασχολήσουν για ώρες. Για εμένα, το Shadow of the Erdtree είναι το πιο αξιόλογο expansion/DLC που έχει βγάλει ποτέ η FromSoftware και που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας. Το Elden Ring, πλέον, θεωρείται ολοκληρωμένο και το πακέτο μαζί με το Erdtree είναι ό,τι πρέπει και για εκείνους που δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν με το παιχνίδι.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.