Elden Ring: Μέχρι και ο Miyazaki τα βρίσκει σκούρα με τη δυσκολία του παιχνιδιού

Νέες δηλώσεις από τον Hidetaka Miyazaki
27 Ιουνίου 2024 17:57
Elden Ring: Μέχρι και ο Miyazaki τα βρίσκει σκούρα με τη δυσκολία του παιχνιδιού

Το Shadow of the Erdtree expansion του Elden Ring κυκλοφόρησε πριν από περίπου μία εβδομάδα και πολλοί παίκτες αναφέρουν ότι δυσκολεύονται αρκετά με αυτό το πακέτο επέκτασης. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν είναι οι μόνοι, καθώς μέχρι και ο δημιουργός του παιχνιδιού, Hidetaka Miyazaki, δυσκολεύεται το ίδιο.

Μιλώντας στο The Guardian, ο Miyazaki δήλωσε ότι δυσκολεύεται αρκετά με το Shadow of the Erdtree, αλλά και με το Elden Ring, το οποίο έπαιξε πρόσφατα για να προετοιμαστεί για το DLC.

Παίζω τακτικά, όσον το δυνατόν περισσότερο μπορώ όταν ετοιμαζόμαστε για μία κυκλοφορία. Αλλά μετά την κυκλοφορία, δεν το αγγίζω, γιατί ξέρω ότι είτε θα βρεθώ πάνω σε πράγματα που μπορεί να αφήσαμε, είτε σε θέματα που θα με ενοχλήσουν. Και όταν παίζω νιώθω ότι είμαι ανίκανος να κάνω κάτι ή το οτιδήποτε που θα μπορούσε να το αλλάξει αυτό. Έτσι, όταν κάποιο παιχνίδι μας κυκλοφορήσει, τείνω στο να μην το παίζω.

Ωστόσο, όταν ετοιμάζαμε το Shadow of the Erdtree έκατσα να παίξω και πάλι το main story του Elden Ring. Είμαι πολύ χάλια στα βιντεοπαιχνίδια, οπότε η προσέγγισή μου ή το στιλ μου είναι να χρησιμοποιώ ό,τι βρίσκω μπροστά μου και ό,τι έχω στη διάθεσή μου. Όλη τη βοήθεια και γενικά το οτιδήποτε έχει να μου προσφέρει το παιχνίδι.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Miyazaki έλαβε στο πρόσφατο playthrough του οποιαδήποτε βοήθεια του έδινε το παιχνίδι, είπε από το παίζει co-op με άλλους παίκτες στα bosses, είτε να κάνει farm για runes κλπ.

Εμείς παίξαμε το Shadow of the Erdtree expansion και μεταξύ άλλων είχαμε πει στο review μας τα εξής:

Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree είναι το expansion που όλοι οι fans της FromSoftware περίμεναν με ανυπομονησία, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η εταιρία θα ξεπερνούσε και πάλι τον εαυτό της. Το Realm of Shadow είναι φανταστικό, τεράστιο και χαώδες, με μπόλικα μυστικά για να ανακαλύψετε, ολοκαίνουργια όπλα, πανοπλίες, αντικείμενα, dungeons και bosses που θα σας απασχολήσουν για ώρες. Για εμένα, το Shadow of the Erdtree είναι το πιο αξιόλογο expansion/DLC που έχει βγάλει ποτέ η FromSoftware και που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας. Το Elden Ring, πλέον, θεωρείται ολοκληρωμένο και το πακέτο μαζί με το Erdtree είναι ό,τι πρέπει και για εκείνους που δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν με το παιχνίδι.

Τέλος, η FromSoftware έφερε πριν από μερικές ώρες ένα νέο update στο Elden Ring που κάνει ουσιαστικά λίγο πιο εύκολο το expansion. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό πατώντας εδώ.

Εσάς σας δυσκόλεψε το Elden Ring ή το DLC του; Πείτε μας στα σχόλια!