Ακόμη και ο πιο θρυλικός παίκτης του ELDEN RING τα βρήκε σκούρα με το Shadow of the Erdtree!

Δείτε το σχόλιο του ‘Let Me Solo Her’ για τη δυσκολία
30 Ιουνίου 2024 14:06
Ακόμη και ο πιο θρυλικός παίκτης του ELDEN RING τα βρήκε σκούρα με το Shadow of the Erdtree!

Κατά πάσα πιθανότητα θα γνωρίζετε για τον ‘Let Me Solo Her’, τον πιο θρυλικό παίκτη του ELDEN RING, τον οποίο είχε επιβραβεύσει μέχρι και η εκδότρια εταιρία του τίτλου, Bandai Namco.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα ομως, πρόκειται για έναν παίκτη που έχει ντύσει τον χαρακτήρα του με…απολύτως τίποτα, φορώντας απλά ένα βάζο στο κεφάλι για κράνος και κρατώντας στα χέρια δύο Katana. Ο τρόπος που έγινε γνωστός και που έκανε την κοινότητα να τον λατρέψει είναι ο εξής: Άφηνε διαρκώς την υπογραφή του για summon έξω από το boss fight με την Malenia και όπως προδίδει και το όνομά του, την σκότωνε εντελώς μόνος του, χωρίς ο παίκτης που ζήτησε τη βοήθειά του να χρειαστεί να κάνει απολύτως τίποτα, παρά να απολαύσει την επική μονομαχία! Το αξιοσημείωτο είναι πως πρόκειται για ένα από τα πιο δύσκολα bosses του παιχνιδιού και ο ‘Let Me Solo Her’ είχε βοηθήσει εκατοντάδες παίκτες να το ξεπεράσουν.

Παρά τις ικανότητές του όμως, ακόμη και ο ‘Let Me Solo Her’ τα βρήκε σκούρα στο Shadow of the Edretree. Ναι, το DLC του ELDEN RING είναι τόσο δύσκολο που έφτασε και αυτόν τον θρυλικό παίκτη στα όριά του. Συγκεκριμένα, στις 29 Ιουνίου, κάποιες ημέρες μετά το launch του DLC δηλαδή, ο ‘Let Me Solo Her’ έγραψε χαρακτηριστικά μέσα από τον προσωπικό  του λογαργιασμό στο social media X:

"Το τελευταίο boss με τσακίζει αυτή τη στιγμή. "

Προφανώς όμως, δεν το έβαλε κάτω και κατά τη διάρκεια ενός stream που κράτησε περίπου μια ώρα κατάφερε να κερδίσει το τελικό boss, αναφωνώντας:

"Θεέ μου, τρέμω!"

Προφανώς, μιας και πρόκειται για τεράστιο spoiler το συγκεκριμένο βίντεο δεν υπάρχει παρακάτω, αλλά σε περίπτωση που θέλετε να το δείτε, μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ.


Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree έχει γίνει πλέον διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες όπου κυκλοφορεί και το βασικό παιχνίδι, δηλαδή στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Με οδηγό την Empyrean Miquella, στο μεγάλο πακέτο επέκτασης οι παίκτες καλούνται στη Γη της Σκιάς, ένα μέρος που καλύπτεται από το Erdtree και όπου η θεά Marika πάτησε για πρώτη φορά το πόδι της. Σε αυτούς τους παράξενους νέους τόπους, οι παίκτες θα ανακαλύψουν τα σκοτεινά μυστικά του κόσμου, συναντώντας και άλλους που ακολουθούν τα βήματα της Miquella και τα απώτερα κίνητρά της.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι μπορεί να αγοραστεί ως DLC πακέτο για τους παίκτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους τον αρχικό τίτλο. Η τιμή του ανέρχεται σε €39.99. Παράλληλα υπάρχουν και άλλες εκδόσεις, όπως η Collector’s Edition με μια εντυπωσιακή φιγούρα και άλλα καλούδια, αλλά και η Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, η οποία περιλαμβάνει το DLC πακέτο και το αρχικό παιχνίδι σε ένα ενιαίο retail πακέτο για τα PS5 και Xbox Series X. H έκδοση αυτή κοστίζει €79.99.

Τέλος, το Elden Ring: Shadow of the Erdtree είναι σύμφωνα με την πλατφόρμα Metacritic, το υψηλότερα βαθμολογημένο DLC όλων των εποχών, ξεπερνώντας το Blood and Wine του The Witcher 3.