Στο ERTFLIX έφτασε μία πρόσφατη οσκαρική ταινία!

Που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας
10 Μαΐου 2024 10:59
Στο ERTFLIX έφτασε μία πρόσφατη οσκαρική ταινία!

Πριν από λίγες ώρες «ανέβηκε» μία οσκαρική ταινία στην ελληνική streaming πλατφόρμα, ERTFLIX. Πιο συγκεκριμένα, η ΕΡΤ κυκλοφόρησε στην υπηρεσία της το εξαιρετικό Minari που έχει πρωταγωνιστή τον Steven Yeun του The Walking Dead και BEEF.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η ταινία της A24 είχε κερδίσει ένα βραβείο Όσκαρ, καθώς και δεκάδες άλλα βραβεία σε διάφορες εκδηλώσεις. Αυτή τη στιγμή έχει 7.4 βαθμολογία στο IMDB, ενώ είχε αγαπηθεί ιδιαιτέρως από τους σινεφίλ ανά τον κόσμο. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο είχε αναλάβει ο Lee Isaac Chung.

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει:

Μία αμερικανοκορεάτικη οικογένεια μετακομίζει στο Αρκάνσας, τη δεκαετία του 1980, σε ένα τροχόσπιτο, αναζητώντας το δικό της αμερικάνικο όνειρο. Το σκηνικό αλλάζει άρδην μετά την έλευση της πανούργας, αθυρόστομης, αλλά ασύλληπτα τρυφερής γιαγιάς.

Το Minari θα βρίσκεται στο ERTFLIX μέχρι τις 15 Μαΐου, οπότε καλό θα ήταν να τη βάλετε σύντομα στο watchlist σας. Στην ταινία παίζουν επίσης οι Alan Kim, Han Yeri, Noel Cho, Darryl Cox, Esther Moon, Ben Hall, Eric Starkey, Will Patton και άλλοι.

Το ρετρό αισθητικής, κοινωνικό δράμα Minari του Lee Isaac Chung συνιστά μία ιδιαίτερη, συγκινητική και γεμάτη ζεστασιά ωδή στην οικογένεια, την ελπίδα, την επιμονή και την αφοσίωση. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ταινία μέσα από το review των Unboxholics πατώντας εδώ.

Ακολουθεί το trailer του Minari.

Tags: