5 ταινίες για να δείτε δωρεάν στο ERTFLIX

Υπάρχουν πολλές που αξίζουν την προσοχή σας
12 Μαΐου 2024 19:44
5 ταινίες για να δείτε δωρεάν στο ERTFLIX

Είστε έτοιμοι για “movie night” για απόψε το βράδυ; Αν ακόμη δεν έχετε βρει ποια ταινία θα δείτε μόνοι ή με την παρέα σας, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό το άρθρο θα σας προτείνουμε 5 ταινίες που υπάρχουν δωρεάν στην streaming υπηρεσία ERTFLIX, τις οποίες να σας υπενθυμίσουμε ότι μπορείτε να τις παρακολουθήσετε ακόμα κι αν δεν έχετε λογαριασμό στην υπηρεσία.

Το ERTFLIX είναι εντελώς δωρεάν διαθέσιμο στη χώρα μας και προσφέρει από ελληνικές και ξένες ταινίες, καθώς και τηλεοπτικές σειρές.

Ακολουθεί η λίστα με 5 προτάσεις (τυχαία σειρά):

Ghostbusters: Afterlife

Η ΕΡΤ έκλεισε πρόσφατα μια μεγάλη συμφωνία με την Sony Pictures για να φέρουν στο ERTFLIX διάφορες blockbuster ταινίες. Η πρώτη έφτασε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα και είναι το Ghostbusters: Afterlife, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν.

Πλοκή: Χωρίς επιλογές και χρήματα, η ανύπαντρη μητέρα Κάλι φτάνει στη μικρή πόλη Σάμερβιλ της Οκλαχόμα, μαζί με τα δύο έφηβα παιδιά της, τη Φοίβη και τον Τρέβορ. Καθώς η οικογένεια προσπαθεί να εγκατασταθεί στο ερειπωμένο σπίτι του εκκεντρικού μακαρίτη πατέρα της Κάλι, απροσδόκητα μυστικά κρυμμένα σε κοινή θέα, μυστηριώδης εξοπλισμός και ένα παράξενο όχημα που σαπίζει στον αχυρώνα φαίνεται να σχετίζονται με την αινιγματική σεισμική δραστηριότητα της περιοχής και με κάτι ακόμη πιο συγκλονιστικό: το ξεχασμένο από καιρό περιστατικό με το Stay-Puft Marshmallow Man στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1980.

Minari

Η ΕΡΤ κυκλοφόρησε στην υπηρεσία το εξαιρετικό και οσκαρικό Minari που έχει πρωταγωνιστή τον Steven Yeun των The Walking Dead και BEEF και σίγουρα αξίζει την προσοχή σας. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η ταινία της A24 είχε κερδίσει ένα βραβείο Όσκαρ, καθώς και δεκάδες άλλα βραβεία σε διάφορες εκδηλώσεις.

Πλοκή: Μία αμερικανοκορεάτικη οικογένεια μετακομίζει στο Αρκάνσας, τη δεκαετία του 1980, σε ένα τροχόσπιτο, αναζητώντας το δικό της αμερικάνικο όνειρο. Το σκηνικό αλλάζει άρδην μετά την έλευση της πανούργας, αθυρόστομης, αλλά ασύλληπτα τρυφερής γιαγιάς.

This is the End

Και πάμε τώρα σε μία ιδιαίτερη κωμωδία με τους Michael Cera, Jonah Hill και Seth Rogen, το This is the End. Αν θέλετε κάτι χαλαρό για απόψε το βράδυ, αυτή η ταινία είναι ό,τι πρέπει.

Πλοκή: Έξι φίλοι ηθοποιοί παγιδεύονται στο σπίτι του Τζέιμς Φράνκο, καθώς περίεργες βιβλικές καταστροφές σαρώνουν το Λος Άντζελες. O κόσμος γύρω τους καταρρέει, οι προμήθειές τους λιγοστεύουν και ο εκνευρισμός από την ασφυκτική συμβίωση γίνεται όλο και πιο έντονος. Η φιλία τους δοκιμάζεται τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και έξω, όταν τελικά αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το σπίτι και να τα βγάλουν πέρα με το τέλος του κόσμου.

The Shallows

Αν λατρεύετε τις ταινίες με άγχος και δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμη το The Shallows, τότε πιστεύουμε ότι αξίζει την προσοχή σας. Η ταινία του Jaume Collet-Serra τα είχε πάει ιδιαίτερα καλά σε βαθμολογίες και επικεντρώνεται σε μία γυναίκα που πάει για σερφ, όμως τα πράγματα παίρνουν πολύ γρήγορα μια άσχημη τροπή.

Πλοκή: Καθώς η Νάνσι κάνει σερφ μόνη της σε μια απομονωμένη παραλία στην άκρη του Μεξικό, βρίσκεται κυνηγημένη από έναν μεγάλο λευκό καρχαρία και εγκλωβίζεται πάνω σε έναν μικρό βράχο. Αν και απέχει μονάχα 200 μέτρα από την ακτή, η επιβίωση θα αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση, αναγκάζοντάς την να επιστρατεύσει όλες της τις δυνάμεις, τη θέληση και την εφευρετικότητά της.

The Tomorrow Man

Τέλος έχουμε και μία δραματική ταινία, το The Tomorrow Man με τον εξαιρετικό ηθοποιό, John Lithgow, που ίσως θυμάστε μεταξύ άλλων και από τη σειρά Dexter.

Πλοκή: Ο Εντ, ένας συνταξιούχος, του οποίου ο χρόνος αναλώνεται στο να εφοδιάζει το καταφύγιό του και να συνομιλεί στο διαδίκτυο με άλλους καταστροφολόγους της επιβίωσης, συναντά τη Ρόνι στο σούπερ μάρκετ. Η Ρόνι ξοδεύει τη ζωή της ψωνίζοντας πράγματα που μπορεί να μη χρησιμοποιήσει ποτέ. Σε μια μικρή πόλη κάπου στην Αμερική, αυτοί οι δύο άνθρωποι θα προσπαθήσουν να βρουν την αγάπη, ενώ παράλληλα, θα προσπαθήσουν να μην χαθούν ο ένας στα πράγματα του άλλου.

Ολοκληρωμένες ξένες σειρές για να λιώσετε εντελώς δωρεάν στο ERTFLIX

Φυσικά, η λίστα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, καθώς υπάρχουν και άλλες αξιόλογες ταινίες στην υπηρεσία. Πείτε μας στα σχόλια αν θέλετε και ένα δεύτερο μέρος με προτάσεις ταινιών ή σειρών!

Tags: