Ο Spider-Man του Tom Holland έφτασε δωρεάν στο ERTFLIX

Η ΕΡΤ είχε κλείσει συμφωνία με την Sony Pictures
15 Μαΐου 2024 11:28
Ο Spider-Man του Tom Holland έφτασε δωρεάν στο ERTFLIX

Κυκλοφόρησε δωρεάν στο ERTFLIX μία ταινία του Spider-Man με πρωταγωνιστή τον Tom Holland. Στα τέλη του Μαρτίου σάς είχαμε ενημερώσει με σχετικό άρθρο ότι το ERTFLIX έκλεισε μια συμφωνία με την Sony Pictures για να φέρουν στην streaming πλατφόρμα γνωστές και επιτυχημένες ταινίες. Ανάμεσά τους ήταν το Spider-Man: Far From Home και πλέον μπορείτε να το παρακολουθήσετε.

Αναλυτικότερα, το Spider-Man: Far From Home (Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του) παίζει αυτή τη στιγμή στο ERTFLIX και θα βρίσκεται δωρεάν για τις επόμενες ημέρες. Τη σκηνοθεσία της ταινίας είχε αναλάβει ο Jon Watts σε ένα σενάριο που είχαν γράψει οι Chris McKenna και Erik Sommers.

Στην ταινία παίζουν επίσης και οι Zendaya, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Marisa Tomei και Jacob Batalon.

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει:

Ο σούπερ ήρωας της φιλικής μας γειτονιάς, αποφασίζει να ακολουθήσει τους καλύτερους φίλους του, τον Νέντ, την Μτζ, και την υπόλοιπη παρέα σε διακοπές στην Ευρώπη. Ωστόσο, τα σχέδια του Πίτερ να αφήσει πίσω τις υπέρ-ηρωικές του ενασχολήσεις για μερικές εβδομάδες γρήγορα ακυρώνονται, όταν δέχεται απρόθυμα να βοηθήσει τον Νικ Φιούρι να λύσει το μυστήριο των επιθέσεων κάποιων μυστηριώδη πλασμάτων, που δημιουργούν χάος σε όλη την ήπειρο.

Το Spider-Man: Far From Home (Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του) παίζει δωρεάν στο ERTFLIX και θα βρίσκεται διαθέσιμο στην υπηρεσία μέχρι τις 11 Ιουνίου.