Ο Jean-Claude Van Damme επιστρέφει και μοιράζει ξανά ξύλο στο Darkness of Man

Δείτε το πρώτο trailer
26 Μαρτίου 2024 11:25
Ο Jean-Claude Van Damme επιστρέφει και μοιράζει ξανά ξύλο στο Darkness of Man

Ο λατρεμένος αστέρας ταινιών δράσης του Hollywood και πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών, Jean-Claude Van Damme, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με την επερχόμενη ταινία του "Darkness of Man".

Αυτή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαΐου του 2024 και έτσι, για να προετοιμαστεί το έδαφος, το πρώτο trailer μόλις δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό φιλοδοξεί να δώσει στο κοινό μια γεύση από το υψηλών οκτανίων θρίλερ δράσης που σκηνοθέτησε ο James Cullen Bressack.

Το Darkness of Man θα ακολουθεί τον Russell Hatch, έναν ξοφλημένο, πρώην πράκτορα της Interpol ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο της πατρικής φιγούρας για τον Jayden. Πρόκειται για τον γιο ενός πληροφοριοδότη που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας αποτυχημένης επιδρομής. Χρόνια αργότερα λοιπόν, ο Hatch πρέπει να προστατεύσει τον Jayden και τον παππού του από έναν αδίστακτο πόλεμο συμμοριών, επιδεικνύοντας τις χαρακτηριστικές πολεμικές ικανότητες του Van Damme.

Πέρα από τον Van Damme, το  καστ περιλαμβάνει και τους Kristanna Loken, Emerson Min και Spencer Breslin. Μάλιστα, μια πτυχή της ταινίας που έχει συζητηθεί είναι και η ηλικιακή της ταξινόμηση. Το Darkness of Man είναι R-Rated για έντονη βία και γλώσσα σε όλη την ταινία, περιεχόμενο ναρκωτικών και κάποιες σεξουαλικές αναφορές. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση, παρακολουθώντας το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.