Το Netflix φέρνει το Cocaine Bear στην πλατφόρμα του

Η κωμική ταινία τρόμου έρχεται σε λίγες μέρες
22 Μαρτίου 2024 09:47
Το Netflix φέρνει το Cocaine Bear στην πλατφόρμα του

Το Netflix ανακοίνωσε ότι σε μερικές μέρες από σήμερα θα φέρει στην πλατφόρμα του μία ιδιαίτερη ταινία, που είχε γίνει “viral” στο διαδίκτυο πέρυσι για την υπόθεσή της και όχι μόνο. Ο λόγος γίνεται για το Cocaine Bear που είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του 1985.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την κατηγορία “New & Hot”, από την οποία το Netflix παρουσιάζει μερικό από το μελλοντικό περιεχόμενο που θα φέρει στην πλατφόρμα του, μάθαμε ότι το Cocaine Bear θα παίζει από την 1η του Απριλίου.

Το Cocaine Bear βασίζεται μερικώς σε αληθινά γεγονότα που συνέβησαν το 1985 στη Τζόρτζια των ΗΠΑ. Τότε που ένας έμπορος ναρκωτικών πέταξε από το αεροπλάνο μερικά εκατοντάδες κιλά κοκαΐνης πάνω από ένα πυκνό δάσος.

Πρωταγωνιστούν: Ray Liotta, Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story), Keri Russell (The Americans), O’Shea Jackson, Jr. (Straight Outta Compton), Christian Convery-Jennings (Sweet Tooth), Jesse Tyler Ferguson (Modern Family), Brooklynn Prince (The Florida Project), Isiah Whitlock Jr. (BlacKkKlansman), Kristofer Hivju (Game of Thrones), Hannah Hoekstra (2019’s Charlie’s Angels), Aaron Holliday (Sharp Objects), και Margo Martindale (The Americans).

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του 1985 με τη συντριβή αεροσκάφους ενός διακινητή ναρκωτικών, την εξαφανισμένη κοκαΐνη και τη μαύρη αρκούδα που την έφαγε, αυτή η ξέφρενη σκοτεινή κωμωδία συναντά μια παράξενη ομάδα αστυνομικών, εγκληματιών, τουριστών και εφήβων σε ένα δάσος της Τζόρτζια, όπου ένα αρπακτικό βάρους 500 κιλών έχει καταπιεί μια απίστευτη ποσότητα κοκαΐνης και έχει ξεκινήσει ένα ξέφρενο κυνήγι με τροφή την κοκαΐνη για να πάρει κι άλλη δόση... και αίμα.

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Cocaine Bear πατώντας εδώ.

Cocaine Bear: Η αληθινή ιστορία της άτυχης αρκούδας που έφαγε σάκους γεμάτους με κοκαΐνη!

Έτσι, όσοι δεν είχατε δει το Cocaine Bear όταν κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους, θα έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε από την 1η Απριλίου στο Netflix.