Το Damsel με την Millie Bobby Brown είναι η νέα blockbuster ταινία του Netflix για τον Μάρτιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Δεσποσύνη θα παίζει σύντομα στην υπηρεσία
13 Φεβρουαρίου 2024 16:32
Το Damsel με την Millie Bobby Brown είναι η νέα blockbuster ταινία του Netflix για τον Μάρτιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την επερχόμενη blockbuster ταινία που θα φέρει στην υπηρεσία του τον Μάρτιο. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Damsel (Δεσποσύνη), στο οποίο πρωταγωνιστεί η Millie Bobby Brown του Stranger Things. Όπως μάθαμε τώρα, λοιπόν, η ταινία αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στις 8 Μαρτίου. 

Ο επίσημο trailer διαρκεί περίπου 3 λεπτά και θέλει να σας βάλει στον μαγικό κόσμο της Δεσποσύνης, με κεντρικό πρόσωπο την Elodie (Brown) να εξαπατάται από τον άντρα των ονείρων της και την οικογένειά του. 

Η περιγραφή του Netflix στο βίντεο αναφέρει τα εξής: Μια φιλότιμη κοπέλα δέχεται να παντρευτεί έναν όμορφο πρίγκιπα, αλλά καταλαβαίνει ότι η βασιλική οικογένεια τη θέλει για να ξεπληρώσει ένα αρχαίο χρέος. Πεταμένη σε μια σπηλιά με έναν δράκο που βγάζει φωτιές, η νεαρή πρέπει να βασιστεί στο μυαλό και τη θέλησή της για να επιβιώσει. Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν πρωταγωνιστεί στη "Δεσποσύνη". Μόνο στο Netflix, 8 Μαρτίου 2024.  

H Brown υποδύεται μία νεαρή πριγκίπισσα που ονομάζεται Elodie, της οποίας ο γάμος είναι «προγραμματισμένος» από τους άλλους. Ωστόσο, για καλή της τύχη, ο μελλοντικός σύζυγός της φαινόταν και σαν τον άντρα των ονείρων της. Αφού θα ταξιδέψει στο νέο της σπίτι, ανακαλύπτει ότι ο γοητευτικός πρίγκιπας δεν είναι αυτός που φαίνεται, αφού και εκείνος, αλλά και η οικογένειά του έχουν απώτερους σκοπούς. Έχοντας ένα τεράστιο χρέος σε έναν αρχαίο δράκο, οι νέοι συγγενείς της Elodie σχεδιάζουν να την θυσιάσουν σε εκείνον για να ξεπληρώσουν το χρέος τους. Η Elodie θα πρέπει να βάλει τα δυνατά της, λοιπόν, για να επιβιώσει από όλο αυτό που της συνέβη. 

Μαζί με την Brown θα δείτε και τους Angela Bassett (Black Panther franchise) και Robin Wright (House of Cards), καθώς και οι Nick Robinson (Jurassic World), Ray Winstone (The Departed), Brooke Carter (The Peripheral), Ricky Guillart (Dear Earth), Saif Mohsen (They Cloned Tyrone), Shohreh Aghdashloo (The Expanse), Elmano Sancho (Filha da Lei), Sam Sharma (Operation Cobra), Sonya Nisa (Red Rose) και Erickson Santos Gomes (Quer o Destino). 

Το Damsel (Δεσποσύνη) θα παίζει στο Netflix από τις 8 Μαρτίου. Παραολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.