Το Damsel με την Millie Bobby Brown παίζει από σήμερα στο Netflix

Έφτασε στην υπηρεσία η μεγαλύτερη blockbuster ταινία της για τον Μάρτιο
08 Μαρτίου 2024 13:26
Το Damsel με την Millie Bobby Brown παίζει από σήμερα στο Netflix

Από σήμερα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τη νέα υπερπαραγωγή του Netflix με πρωταγωνίστρια την Millie Bobby Brown του Stranger Things. Με τίτλο Damsel (Δεσποσύνη), η πιο σημαντική ταινία της υπηρεσίας για τον Μάρτιο μόλις έφτασε στην πλατφόρμα και είναι πανέτοιμοι να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φαντασία.

H Brown υποδύεται μία νεαρή πριγκίπισσα που ονομάζεται Elodie, της οποίας ο γάμος είναι «προγραμματισμένος» από άλλους, ενώ και ο μελλοντικός σύζυγός της φαινόταν και σαν τον άντρα των ονείρων της. Αφού θα ταξιδέψει στο νέο της σπίτι, ανακαλύπτει ότι ο γοητευτικός πρίγκιπας δεν είναι αυτός που φαίνεται, αφού μαζί με την οικογένειά του του έχουν απώτερους σκοπούς.

Έχοντας ένα τεράστιο χρέος σε έναν αρχαίο δράκο, οι νέοι συγγενείς της Elodie σχεδιάζουν να την θυσιάσουν σε εκείνον για να ξεπληρώσουν το χρέος τους. Η Elodie θα πρέπει να βάλει τα δυνατά της, λοιπόν, για να επιβιώσει από όλο αυτό που της συνέβη.

Ακολουθεί η πλοκή της ταινίας:

Μια φιλότιμη κοπέλα δέχεται να παντρευτεί έναν όμορφο πρίγκιπα, αλλά καταλαβαίνει ότι η βασιλική οικογένεια τη θέλει για να ξεπληρώσει ένα αρχαίο χρέος. Πεταμένη σε μια σπηλιά με έναν δράκο που βγάζει φωτιές, η νεαρή πρέπει να βασιστεί στο μυαλό και τη θέλησή της για να επιβιώσει.

Μαζί με την Brown θα δείτε και τους Angela Bassett (Black Panther franchise) και Robin Wright (House of Cards), καθώς και οι Nick Robinson (Jurassic World), Ray Winstone (The Departed), Brooke Carter (The Peripheral), Ricky Guillart (Dear Earth), Saif Mohsen (They Cloned Tyrone), Shohreh Aghdashloo (The Expanse), Elmano Sancho (Filha da Lei), Sam Sharma (Operation Cobra), Sonya Nisa (Red Rose) και Erickson Santos Gomes (Quer o Destino).

Το Damsel (Δεσποσύνη) παίζει από σήμερα στο Netflix. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το επίσημο trailer της ταινίας.