Stranger Things: H Millie Bobby Brown θέλει να αποχαιρετήσει τη σειρά που την έκανε γνωστή

Η νεαρή ηθοποιός είναι έτοιμη να αφήσει πίσω της τον ρόλο της “Eleven“
16 Οκτωβρίου 2023 21:29
Stranger Things: H Millie Bobby Brown θέλει να αποχαιρετήσει τη σειρά που την έκανε γνωστή

Έτοιμη να αποχαιρετήσει μια για πάντα το Stranger Things και να αφήσει πίσω της τον εμβληματικό ρόλο της "Eleven", που την έκανε παγκοσμίως γνωστή, είναι η Millie Bobby Brown. 

Τη δήλωση αυτή έκανε στη πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour όπου ανέφερε ότι δε θα θρηνήσει το φινάλε του Stranger Things, που θα επέλθει με την 5η και τελευταία σεζόν, αλλά νιώθει έτοιμη να προχωρήσει στην καριέρα της και να κάνει άλλα πράγματα. Άλλωστε ξεκίνησε να υποδύεται την "Eleven" από τα 11 της χρόνια και πλέον είναι 19 ετών. 

"Όταν νιώθεις έτοιμη λες από μέσα σου, "εντάξει, ας το κάνουμε". Ας τελειώσουμε την τελευταία χρονιά και να φεύγουμε από εδώ" δηλώνει η 19χρονη σταρ της σειράς-φαινόμενο του Netflix που προβάλλεται από το 2016. 

"Το Stranger Things καταλαμβάνει πολύ χρόνο για να γυριστεί και με αποκλείει από το να δημιουργήσω νέες ιστορίες για τις οποίες θέλω παθιασμένα να γράψω. Οπότε είμαι έτοιμη να πω "ευχαριστώ και αντίο σας". 

Η Brown, τόνισε επίσης ότι το Stranger Things της έδωσε τα απαραίτητα εφόδια και τους πόρους για να γίνει καλύτερη ηθοποιός, προσθέτοντας ότι "Όταν τελειώσουν όλα, θα μπορώ να πηγαίνω και να συναντώ με όλσους όσους ήμασταν μαζί". 

Λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των ηθοποιών και του συνδικάτου SAG-AFTRA, δεν μπορούν να επιστρέψουν στο πλατό, επομένως τα γυρίσματα του Stranger Things 5 θα γίνουν όταν βρεθεί λύση στα αιτήματα των ηθοποιών. 

Επειδή όμως οι σεναριογράφοι και τα στούντιο του Χόλιγουντ μπόρεσαν να βρουν τη χρυσή τομή, η ομάδα σεναριογράφων του Stranger Things δήλωσε πρόσφατα ότι ξεκίνησε να δουλεύει και πάλι. Σε παλιότερη δήλωσή του ο David Harbour είχε αναφέρει ότι θα χρειαστεί ένας χρόνος μέχρι να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της 5ης σεζόν όποτε και αν αυτά ξεκινήσουν. 

Επίσης ο σκηνοθέτης Shawn Levy που θα επιστρέψει για να αναλάβει ένα επεισόδιο του Stranger Things 5, είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα μια ηχηρή δήλωση. Μιλώντας στο TotalFilm ανέφερε ότι η 5η σεζόν θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και πιο τολμηρή από όλες τις προηγούμενες: "Μιλάμε για μια πολύ μεγάλης κλίμακας, κινηματογραφική αφήγηση που τυχαίνει να τη λέμε τηλεοπτική σειρά. Το Stranger Things 5 θα είναι όσο μεγάλες είναι και οι blockbuster ταινίες που βλέπετε στο σινεμά.

Στα νεότερα της παραγωγής του Stranger Things 5, μάθαμε ότι η Linda Hamilton, πρωταγωνίστρια των ταινιών "Terminator" θα παίξει στη νέα σεζόν, χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε τον ρόλο της. Επίσης, ο Dan Trachtenberg, γνωστός από τις ταινίες "10 Cloverfield Lane" και "Prey", θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το Stranger Things 5 στο Netflix.