To Damsel του Netflix με την Millie Bobby Brown έχει δράκο, μαγείες και ένα ιδιαίτερο στιλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό δεν είναι ένα παραμύθι μάς λέει το Netflix
12 Νοεμβρίου 2023 11:56
To Damsel του Netflix με την Millie Bobby Brown έχει δράκο, μαγείες και ένα ιδιαίτερο στιλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο teaser βίντεο του Damsel (Δεσποσύνη), μιας ολοκαίνουργιας ταινίας που πρόκειται να παίξει μέσα στο 2024. Πρόκειται για μία επική περιπέτεια που έχει δράκο, μαγείες και ένα ιδιαίτερο στιλ όσον αφορά το setting της και κεντρική πρωταγωνίστρια την Millie Bobby Brown του Stranger Things.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Juan Carlos Fresnadillo του 28 Weeks Later, ενώ ο Dan Mazeau του Fast X έγραψε το σενάριο.

H Brown υποδύεται μία νεαρή πριγκίπισσα που ονομάζεται Elodie, της οποίας ο γάμος της είναι «προγραμματισμένος» από τους άλλους. Ωστόσο, για καλή της τύχη, ο μελλοντικός σύζυγός της φαινόταν και σαν τον άντρα των ονείρων της. Αφού θα ταξιδέψει στο νέο της σπίτι, ανακαλύπτει ότι ο γοητευτικός πρίγκιπας δεν είναι αυτός που φαίνεται, αφού και εκείνος, αλλά και η οικογένειά του έχουν απώτερους σκοπούς. Έχοντας ένα τεράστιο χρέος σε έναν αρχαίο δράκο, οι νέοι συγγενείς της Elodie σχεδιάζουν να την θυσιάσουν σε εκείνον για να ξεπληρώσουν το χρέος τους. Η Elodie θα πρέπει να βάλει τα δυνατά της, λοιπόν, για να επιβιώσει από όλο αυτό που της συνέβη.

Πλάι στην Brown θα παίξουν και οι Angela Bassett (Black Panther franchise) και Robin Wright (House of Cards), καθώς και οι Nick Robinson (Jurassic World), Ray Winstone (The Departed), Brooke Carter (The Peripheral), Ricky Guillart (Dear Earth), Saif Mohsen (They Cloned Tyrone), Shohreh Aghdashloo (The Expanse), Elmano Sancho (Filha da Lei), Sam Sharma (Operation Cobra), Sonya Nisa (Red Rose), και Erickson Santos Gomes (Quer o Destino).

Το Damsel (Δεσποσύνη) θα παίξει κάποια στιγμή μέσα στο 2024 στο Netflix. Προς το παρόν, η ταινία δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer.